Gå til innhold

Vil Lage Silent Hill Prolog


SonicDragon

Anbefalte innlegg

Jeg vet dette tilhører "Egenprodusert Kultur" sonen men der ser jeg at det er lite aktivitet og det viktigste er å vise folket det du har! Mods kan slette dette når de vil. Jeg har skrevet dette i "Spillsutvikling" emnet også, men jeg synes denne fungerer meget godt som film også og jeg vil ha deres mening. Det er kanskje meget urealistisk og ambisiøst, men dette er en ide jeg virkelig synes er interessant. Om jeg virkelig blir spilldesigner kan det kanskje hende, langt der framme om mange år, at det kan skje

 

IDE:

 

Etter å ha lagt merke til en kraftig svekkelse i seriens kvalitet og styrke og som stadig blir mer alvorlig for hvert nytt spill, lurte jeg på hvordan man kunne gjenføde seriens verdi, og aktivere interessen til seriens følgere.

Jeg vil gjøre noe nytt, jeg vil gå enda lengre tilbake i tid en Origins, og vil ta det fulle fokus på seriens viktigste karakter, Alessa Gillespie.

Her lover jeg å vende tilbake til den originale skrekkformen som drives av stemning og psyke, men jeg advarer også at filmen egentlig ikke vil være en skrekkfilm, men mer et deppressivt drama med noen skumle deler.

 

I prologen får vi følge Alessa Gillespie, en farløs jente med overnaturlige krefter som vokser opp sammens med sin apatiske og voldelige mor Dahlia, en religiøs fanatiker og leder av byens kult og religion.

 

Vi skal få innblikk i Alessas tragiske og sorgfulle hverdag som preges av vanskene i hjemmet, og på skolen hvor de andre barna vender seg mot henne på grunn av hennes egenskaper. Hennes eneste venn er Claudia Wolf, en annen meget ikonisk karakter i serien, som lever sammen med sin voldelige far (Leonard Wolf).

 

Det viser seg etterhvert at Alessas mor planlegger å bruke datteren sin til et sykelig rituale, noe som trigger en serie hendelser som til slutt, som vi vet, omformet byen til det Gudsforlatte stedet den er i spillene vi har sett.

Vi skal også få et dypt innblikk i sykesøsteren Lisa Garland og psykiater Michael Kauffmans hverdag, som begge hadde kontakt med Alessa.

post-289062-0-62958000-1362600300_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...