Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei godtfolk!

 

Har anskaffet meg en mac mini av billigste sort, mye fordi tiden jeg ville brukt på å få til en kurant hackintosh på PC ville i timer kostet meg mer enn om jeg hadde fakturert samme tiden. Kjøpte denne av to grunner - app-programmering mot iOS samt fjernstyring av avspilling via iPad. Orker ikke noe religiøs diskusjon rundt akkurat dette (jeg ser, som dataingeniør under utdanning på tredjeåret, styrker og svakheter både ved OSX, Windows, Linux, BSD på datamaskinsiden, Android, Windows Phone og iOS på padde/mobil-siden (og hva enn måtte finnes av ting jeg ikke har nevnt: jeg ser styrker og svakheter med de også)).

 

Anyway.

 

I den anledning har jeg et gammelt USB-tastatur av god gammeldags Windows-oppsett, noe som er ganske plagsomt siden Steve Jobs (hvil i fred) har hatt sine sære meninger om hvordan tastaturoppsett skal være.

 

Det jeg lurer på er:

  1. Tredjeparts programvare for å få OSX til å bite i det sure eplet og la meg benytte det som er av taster og spesielt spesialtegn slik at input blir som på Windows. For min del er \ {} [] <> veldig greit og i fingrene på Windowstastatur.
  2. Programmerertastatur satt opp mot OSX om punkt 1 ikke lar seg gjennomføre. Apple-tastaturene er litt for stilrene for meg, jo flere symboler pr. tast jo bedre.

Håper noen har noen gode innspill her, og på forhånd takk for svar.

 

*edit: Manglet en parantes, ville ikke kompilért.

Endret av Schader
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...