Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Norsk MVA kommer i tillegg, + et lite fortollingsgebyr (men ikke toll som sådan). Dette blir plusset på når varen kommer til toll-lageret i Norge.Hvis prisene hos Origin står oppført inkudert amerikansk mva (VAT), så blir dette trukket fra ved bestillinger fra utlandet, men du kan godt passe på å be dem om å gjøre det likevel. Jeg tror amerikansk VAT er 12,5% ? Men er ikke sikker.

Endret av thomit
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er akkurat de samme bærbare Origin fører, som her i landet blir solgt av Multicom. Bare navnet er forskjellig, pluss kanskje noen små forskjeller på hvilken hardware du selv kan konfigurere maskinen med, og kanskje noen små forskjeller på det utvendige designet. Det er Clevo som er produsenten både hos Origin og Multicom. Og nå etterhvert også hos cdon.no - der heter Clevo'ene Thor.

Endret av thomit
  • Liker 2
Lenke til kommentar

PS. Det finnes mange forhandlere I USA som selger akkurat de samme laptopene, noen av dem tilbyr også norsk/skandinavisk keyboard .. som f.eks. Xoticpc.com ... tror jeg. Men det er sjelden veldig mye penger å spare på å handle i utlandet. Og så går du glipp av den glimrende norske forbrukerkjøpsloven, + at det blir et betydelig større styr og kostnader ved reklamasjon/reparasjon.

Endret av thomit
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...