Gå til innhold

Horrorspill/mods-anbefalninger?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har de siste dagene spilt igjennom både "Grey"(noe av det sykeste jeg har spilt igjennom) og "Nightmare House 2" mods til Half Life 2 Ep 2, og er på utkikk etter lignende spill-opplevelser ettersom at jeg i det siste har blitt skikkelig fascinert av slike spill/mods.

 

Så om du har noen tips/anbefalninger så bare kom med dem. Har spilt Amnesia også og syns det var ganske moro. Slenderman er det ikke noe vits å nevne.

 

På forhånd takk <3

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SCP-spillene så skumle nok ut de, men det så ut som om de var type minigame spill ala slenderman, noe som kan bli litt langkjedelig.

 

Ellers så ser både Penumbra spillene og Call of Cthulhu meget interessant ut. Venter forøvrig på at Half Life 2 modden Inquietude kommer ut.

 

This is good, keep em coming ;D

Lenke til kommentar
SCP-spillene så skumle nok ut de, men det så ut som om de var type minigame spill ala slenderman, noe som kan bli litt langkjedelig. Ellers så ser både Penumbra spillene og Call of Cthulhu meget interessant ut. Venter forøvrig på at Half Life 2 modden Inquietude kommer ut. This is good, keep em coming ;D

Det er ganske sant ja. De er korte og spilles sikkert bare ett par ganger. Men de er veldig skumle. :)

Lenke til kommentar

Condemned: Criminal Origins funker som skrekk. Ikke det aller skumleste, men du vil nok småskvette et par ganger. I noe mer actionfokusert gate, finner du Alan Wake. Call of Chtulu er også å anbefale; med tanke på skrekk, er det gjerne første halvdel av spillet som er interessant, mot slutten er det du som er jegeren. Ellers er det jo, som du sikkert kjenner til, en drøss med Custom Stories til Amnesia.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...