Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

En på skolen er medlem/støtter Profetens Ummnah


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja en på skolen min gjør dette, og hr hørt at h*n har mange radikale meninger. Men visste ikke at h*n var så radikal. Er det noe jeg burde gjøre? For å være ærlig så gjør det meg ukomfortabel å være i samme klasse som en som er medlem i den orginasjonen der. Anonym poster: e2e6aa55742a27a3f64f52ca28aedab9

Du kan jo oppmuntre vedkommende til å søke martyrium i Syria eller Pakistan eller Afrika ett sted? Slå følge med Batti inn i glemselen :) One problem less

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det beste du kan gjøre er jo å diskutere med han, motsi han hver gang han kommer med latterlige meninger. Dette er gøy da han garantert ikke har noen gode argumenter for sine synspunkter.

Ekstreme meninger er da strengt tatt ikke ekvivalent med latterlige meninger. Med mindre du begynner å vifte med at "alle udemokratiske meninger er latterlige", så har du egentlig ikke noe å gå ut i fra.

Lenke til kommentar

Den gruppen har fint lite med "tro" å gjøre, det har landets moderate muslimer også sagt.

Profetens Ummah har jo alt med tro å gjøre. Det er heller ingen objektiv tolkning av religiøse tekster som alle skal forholde seg til. At han har en tro som er på kanten av hva som er akseptert gjør den ikke "gal".

 

 

Det må vi strengt tatt ikke.

Du mener ikke respekt for andres livssyn passer inn her?

 

 

Lenke til kommentar

Fra wikipedia:

En rekke politikere og kommentatorer har sterkt fordømt gruppen for å ha et antidemokratisk og voldsdyrkende budskap.

 

Flere av de sentrale skikkelsene har kriminell bakgrunn. Politiets sikkerhetstjeneste og Seksjon for organisert kriminalitet i Oslo Politidistrikt samarbeider om å bekjempe gruppen

 

Det er denne type folk som jubler over 9/11 og Algerie.

http://www.dagbladet.no/2013/01/20/nyheter/algerie/statoil/gisselaksjon/islamisme/25351411/

 

 

Dette er en terroristorganisasjon.

Lenke til kommentar

Ja en på skolen min gjør dette, og hr hørt at h*n har mange radikale meninger. Men visste ikke at h*n var så radikal. Er det noe jeg burde gjøre? For å være ærlig så gjør det meg ukomfortabel å være i samme klasse som en som er medlem i den orginasjonen der. Anonym poster: e2e6aa55742a27a3f64f52ca28aedab9

Jeg har problemer med den blatante rasismen og hatpropagandaen som øser ut fra "demokratene"-medlemmer. Men det betyr ikke at der er riktig å ikke akseptere deres ulike tanker om verden, og saker de støtter.

 

Ungdommer spesielt er alltid radikale, FPU AUF UH RU SU og andre ungdomspartier er ALLTID mer radikale/ekstreme enn moderpartiene demmes, fordi det er slik unge tenker, de er "nå, nå nå" mennesker. Dette er nok en person som er frustrert over fiendtlighet rettet mot seg og sine medmuslimer, og tenker da at de som er mest utsnakkende mot det som er urett er en god idé.

 

men det er ikke noe du kan gjør bortsett fra å debatere med vedkommende på fakta, og prøve å moderere hans verdenssyn. Det er ikke de som åpent ærklærer sin tilhærighet til ekstremister man må bry seg om, men de som opptrer sjult.

 

Alt man hører i dagens samfunn er om hvor "onde" muslimene er. Om steining av damer fordi de ble voldtatt og derfor hadde "sex utenfor ekteskapet". Men det mange muslimer ser er hva deres religion (slik kristendommen og gjør) forbyr. Jeg har flere muslimske venner, og deres foreldre er veldig skremt av vesten, for det de ser på TV av underholdning er "umoralsk". Sex, nakenhet, homofili, og mange andre ting man får se hvis man ser en dag på TV2. Hadde man hvist hva vi idag ser på som normalt til gudsfryktende nordmenn eller amerikanere på begynnelsen av forrige århundre hadde ders reaksjon vært den samme, (i USA var det ansett som uanstendig at kvinner viste ankler eller gikk uten hatt frem til midten av 1900-tallet; moraler som matcher de fleste muslimske standarder).

 

All denne muslimhatingen er virkelig provoserende, fordi man skal være tolerant, man skal tro det beste om folk, og intill en person handler på en måte som ikke er bra, så er det bare snakk. Av islams 1'000'000'000 tilhengere så er det minimalt med menn villige til å gjør terrorhandlinger; det er fordi det er ikke en ond kultur, det er en bakvendt og som med kristendommen en religion som har blitt korruptet til å gavne en liten gruppe mennesker.

 

Men jeg tror det beste om folk! Jeg er ateist, og så langt i livet har jeg en dårliger oppfattning av kristne enn muslimer. Jeg har ikke blitt ytet vold mot av muslimer for å si at gud ikke finnes. Jeg har derimot blitt trakkasert av lærere som insisterte på kristen bordbønn på barneskolen, juling fra krisnte som mener jeg synder mot gud, og blitt kaldt satanist fordi jeg mener all organisert religion saboterer menneskeheten.

 

Det mist interessante om en person er hudfargen det nest minst interessante er religionene. Alt som gjelder for ens persons betydning er om han/hun gjør noen vondt eller godt i sine handlinger.

 

-frank

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...