Gå til innhold

Trommestikker, billig utenlandsk nettbutikk?


Diskutant

Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Ting som stikker selges som regel fra butikker på Ebay, så det er bare å passe på at de har opp mot 100% positiv rating med mange ratings.

 

Ellers funker ebay mer eller mindre som en vanlig nettbutikk. De fleste foretrekker at du betaler med Paypal, som er veldig enkelt og greit å ha med å gjøre. Porto er som regel nevnt i annonsen. Når du søker etter ting så kan det være en idé å filtrere søket slik at du kun får opp annonser av selgere som sender over hele verden. De fleste butikker som har flere varer tilbyr og å kombinere forskjellige kjøp, slik at du sparer på frakt, kontra å kjøpe fra forskjellige butikker.

 

Eksempelvis har du her 4 par til ca $80. Legg på $45 i frakt så lander det på 125 USD. Totalsummen ganges med 1.25 for å få fram merverdiavgifta, og deretter kommer et fortollingsgebyr(husker ikke om det er på rundt 100 eller 200 i farta).

 

Så akkurat de der lander på ca tusenlappen. Kan regne ut mer nøyaktig, men synes selv det er greit å runde opp litt. Føles litt som penger spart :D

 

red: Skal dog sies at du sikkert finner butikker med billigere frakt enn den jeg fant nå i farta. Du har og auksjoner som kjører "Buy it now, or best offer". Kan være mulig å spare litt der, evt ta kontakt med selger om frakta dersom du kjøper flere ting osv.

Endret av edge
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...