Gå til innhold

Hodetelefoner til musikk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I utgangspunktet gir ikke forsterker bedre lyd, men enkelte hodetelefoner trenger en forsterker, og ofte er det en sammenheng mellom dyre/gode hodetelefoner og behovet for forsterker. Det skal uansett gå an å få helt super lyd for 1 500 kr, uten å måtte ty til forsterker.

 

De vanlige kandidatene i din prisklasse er Audio Technica ath-m50, Shure srh940, srh840 og Beyerdynamic DT770.

 

DT770 finnes i flere utgaver. 32 ohm trenger ikke forsterker, 80 ohm kan slite litt på bærbare enheter, men de fleste PC'er driver de fint, 250 ohm trenger forsterker.

 

Litt over budsjettet ditt finner du Logitech UE 6000, som er en fantastisk hodetelefon. Den har også aktiv støydemping, men lyden er best når denne er slått av, så det er mest å regne som en bonus.

 

Vil du litt ned i pris kan du vurdere Philips CitiScape Uptown.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Litt mid bass boost er gjør electronic musikk mye morsommere men kan bli slitsomt vis det er for mye. Masse å velge mellom fra 1500 og ned som ikke trenger en amplifier i tilleg.

 

DENON AH-D1100 er rimelige og har god bass og nok detaljer for å gjøre det meste av electronic morsomt. Litt for mye bass syns jeg men jeg er vant tl en delmere nøytrale headphones.

 

En annen bra en er Philips Citiscape Uptown eller Downtown deilig varm lyd og nok bass for det meste så lenge du ikke skal ha dubstep ristende bass i såfall se etter en Sony XB500 før de er ute av produksjon eller den nye Sony XB800(ser bedre ut). Morsomme monstre de to sonyene for trance dance D&B

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...