Gå til innhold

Test: Find my car (iOS)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Når all shoppingen er i boks og du skal finne tilbake til bilen, lar du ganske enkelt appen vise vei og lede deg frem til bilen. Du får også se hvor du skal gå på et kart. Du er dermed ikke avhengig av å gå med mobilen foran deg, noe som kan være vanskelig med hendene fulle av handleposer."

 

Mulig jeg misforstår totalt her nå, men hvis appen skal vise deg vei og lede deg frem til bilen, er du ikke da allikevel avhengig av at man må gå med mobilen foran seg?

 

Tror uansett ikke denne appen er så nyttig i lengden. Hvis den ikke finner bilen du har parkert i et parkeringshus fordi den ikke har mulighet for å finne gps-satelitter, reduserer dette nytteverdien litt for mye til at det er aktuelt for min del.

Lenke til kommentar

Dette er ikke appen for et trangt pakkhus, men heller appen som som finnes ingen fleste gps nav program. Det er når du kommer til en ny stor by og parkerer på en plass så går du endel timer på shopping og ikke har peil på hvor bilen er, og da vil denne være fin for og finne raskeste vei til bilen. Har gjort det selv, og men brukte bil navigasjonen til det samme. Og det funker :-D

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...