Gå til innhold

Sony Xperia Ion LT28h eller en ny huawei?


Anbefalte innlegg

Jeg skal kjøpe meg en ny telefon tenkte jeg. Fra før av har jeg en Huawei U8800, som jeg har hatt 1,5 år nå. Min første smarttelefon, og jeg er absolutt ikke fornøyd med den, og derfor synes jeg det er skummelt å kjøpe telefon nå, for har ikke lyst til å gå på samme smellen :p

 

Saken er at den henger seg opp hele tiden, i løpet av en sms må jeg gjerne ta av og på lock-screenen 2-3 ganger for å "re-starte" den... den lagger noe jævlig, tar nesten ikke inn internett lenger, og mobilnett kan jeg bare glemme.

 

Er ikke så gira på å legge alt for mye i en telefon heller, men 2500-3000 er greit. Ikke noe over.

 

Egentlig har jeg litt lyst på samsung galaxy III, men det blir i dyreste laget altså.

 

Men kort sagt, det jeg ønsker er:

  • en rask telefon som ikke henger seg opp
  • God skjerm
  • minimum 4"
  • Android 4.1 eller mulighet for oppgradering til dette.

Jeg har tittet litt på huawei sine nye, husker ikke hva de heter i farten, men spesifikasjonene passer meg iallefall. Men jeg er veldig veldig skeptisk til huawei nå, så jeg vet ikke om jeg tør, rett og slett.

 

Så sony ion LT28h, er denne telefonen et godt kjøp tror dere? Står litt på nippet til å trykke kjøp på cdon nå, men trenger litt bekreftelse :p Det jeg ikke liker med denne telefonen er utseendet, den er for firkantet, men det er ikke akkurat det viktigste punktet...

Endret av Lola-Pagola
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er en god mobil, den har bare ikke blitt populær (i Norge). Gjorde det greit i Amobils test. Skal være oppdatert til Android 4.0 Ice Cream Sandwich og får 4.1 Jelly Bean til våren (februar/mars).

 

Her et søk på Prisjakt.no på mobiler mellom 2500-3000kr.

 

Jeg ville sett nærmere på Samsung Galaxy S2, LG Optimus 4X HD, HTC One S, HTC 8S (OBS: Kjører Windows Phone 8) og Sony Xperia P.

 

Når det gjelder Huawei er jeg helt enig. Vært borti samme modell og det var mye heng og tull. Support (i Norge) er en vits; de har en Facebook-side de nesten ikke bruker. Jeg endte opp med å roote og legge inn en ROM med Android 4. Da ble det noe bedre. Byggekvaliteten og specs er forsåvidt greit.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...