Gå til innhold

Innstallere windows 7 pro


D-600

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Noen av dere ildsjeler kjenner meg sikkert igjen etter noen dumme spørsmål i det siste, men jeg forsøker igjen :)

 

Som tidligere skrevet på forumet har jeg kjøpt meg en Asus k55, medfølgende windows 8. Etter god hjelp her klarte jeg å klone orginale HDD med en kjøpt SSD. Flott erfaring!

Jeg vil imidlertidig innstallere windows 7 pro, dvd vet jeg fungerer ettersom jeg nettopp har innstallert den på en selvbyd pc, denne lisenen skal være for flere maskiner, så det skal ikke være problemet.

 

 

Jeg startet med å disable "secure boot control" og boota videre fra cd. Pc leser inn Windows filer og når dette er gjort kommer jeg til svart skjerm hvor det står "starting Windows", og slik blir den bare stående uten at dte skjer noe mer.... Hva kan dette skyldes

(jeg forsøker å innstallere på den klonede SSD, men har også forsøkt å slette all data på den ved hjelp av diskbehandlingen i windows,for så å innstallere)

 

Setter meget stor pris på hjelp!

Endret av d90
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror jeg har nevnt det for deg før i en av de mange trådene dine, at å innstallere et annet OS på en ny Windows 8 pc ikke er alt for enkelt.

Det er nok kanskje flere ting som må endres i BIOS (UEFI) før det vil fungere. Har du søkt på Google etter pc modell og Win7 installasjon for å se om andre har prøvd det samme?

Det her er jo så nytt enda, at de færreste har gjort det.

 

Nå husker jeg ikke hvilket type lisens du har, men de færreste lar deg ha samme lisens på to pcer på samme tid. Men det har ingen ting å gjøre med feilen du opplever.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...