gosthie Skrevet 16. desember 2012 Skrevet 16. desember 2012 Jeg har klart å finne frem en gammel smultringoppskrift, som jeg veldig gjerne vil prøve. Men ingen gammel oppskrift uten finurlige ingridienser. Denne gangen, sur fløtemelk. Så spørsmålet er hva er det ? Finnes det enda ? Kan det eventuelt erstattes med en blanding av melk, fløte og rømme / surmelk ?
jaakervik Skrevet 16. desember 2012 Skrevet 16. desember 2012 Tenkte på kefir jeg også, men vet ikke hvordan det blir med tanke på fettinnhold.
BirgerCaC Skrevet 17. desember 2012 Skrevet 17. desember 2012 Bland kefir med litt fløte! Jeg vet ikke helt hvordan det vil fungere når du tenker på bunnfall osv, men jeg regner med at det skal gå bra. Ellers så kan du jo prøve vanlig kefir og se hvordan det smaker og eventuelt prøve deg fram litt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå