Gå til innhold

[Løst] Universitet og forskyvning i studiegang


zukit

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner ikke helt hva du mener. Men om ikke du har vært i samtale med universitetet, så må du i allefall få universitetet til å godkjenne fagene du har tatt som en del av en bachelor. Ikke alltid universiteter godkjenner fag tatt ved andre skolen. Men for 1 året ingeniør er det veldig strengt for hva som skal være med. Da spesielt 1.semester. Så her burde du absolutt sjekke opp med skolen at du har det som trengs.

Lenke til kommentar

Er det noen som får dekka mattefagene fra høgskolen, på universitetet? Evnt. Mattematikk 1 og Mattematikk 2, for så å melde seg selv opp i mattematikk 3?

 

Går ut i fra at universitetet lar seg gå med på å få dekket Mattematikk 1 og Mattematikk 2 om pensumet er noenlunde relevant.. Selv om fag fra høgskolen har 10p, istedet for 7.5p.

Endret av hjsse
Lenke til kommentar

På universitet (der jeg selv og fler venner har studert ulike varianter av ingeniør), så er matte 10 studiepoeng.

1.semester er viktig pga her er det pensum pålagt skolen fra høyere hold at vi SKAL gjennom. Mens matte 1 (semester 2) er mer opp til lærerne hva de vil ha med.

Men om du har 10 studiepoeng matte 1 calculus, så skulle det gå bra. Ser ikke problemet med det i allefall

Lenke til kommentar

Vanligvis er det ikke noe spesielt problematisk å stokke om på emner. Har gjort det en del selv for å få det til å passe med spesialisering. Spesielt 1000-emner (innføringsemner) som ikke har noe spesielle forkunnskapskrav er vanligvis uproblematiske.

 

Det eneste man må være oppmerksom på er at man risikerer at eksamener og/eller forelesninger krasjer dersom man er uheldig.

 

Dersom du skal gå over fra enkeltemnestudent til programstudent regner jeg det holder å bare søke inntak på programmet gjennom samordna opptak sånn som vanlig. Når du så har kommet inn er det bare å ta kontakt med studiekonsulent for å få innpass for tidlige fag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...