Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Spør en a-seksuell


Anbefalte innlegg

Ja ser at det har vært mange ulike tråder om at man kan spørre folk som har seksuelle liv og/eller preferanser utenfor "normen" så tenkte at jeg også kan lage en sånn tråd. Bare å spørre hvis det er noe å lure på, vil gjerne tenke litt over min legning selv og kanskje at andre får litt mer informasjon om dette :)Anonym poster: 61dba96bba509eabbf63837a6ed73b5d

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan føles det…?

 

Hmm interessant spørsmål. Har akkurat de samme følelsene som "vanlige" mennesker. Bare at jeg ikke føler seksuelltiltrekning, kåthet etc. Så da kan man si at når du føler du seksuelt opphisset, kåt, "turned on" også videre, så vil ikke jeg føle noe sånt.

 

hva er a-seksuell?

og ikke svar google

 

En som ikke har noen seksuelle lyster og/eller føler at man blir seksuelt opphisset eller seksuelt tiltrukket av noen :)Anonym poster: 61dba96bba509eabbf63837a6ed73b5d

Lenke til kommentar

hva runker/fingrer du til? hvis du gjør det i det hele tatt :p

 

Hehe dette kan sikkert høres litt rart ut for deg, men hvis jeg gjør det, så er det fordi at jeg vil berolige meg selv eller blir plaget av å ha "stå". Når jeg onanerer så bare gjør jeg det. Og tenker bare på helt vanlige ting og vil bli så fort ferdig med det som mulig :) Men er ikke ofte jeg gjør dette da. Anonym poster: 61dba96bba509eabbf63837a6ed73b5d

Lenke til kommentar

Vil du ha en kjæreste? Vil du evt. ha sex med den kjæresten for hennes skyld? Er du redd for at det kan ødelegge dine fremtidige forhold? Er du jomfru? Visst ikke, kan du fortelle om sexopplevelsen? :)

 

Vel jeg ønsker meg ikke kjæreste for øyeblikket, men det er mye pga jeg ikke er forelsket i noen for øyeblikket. Men kan bli forelsket eller bli betatt av en jente, men jeg føler ikke noen form for seksuell tilltrekning, bare romantisk. Høres veldig rart ut ser jeg.

 

Ja det kan være et problem, vet jo hvor stort problem det er blant seksuelle aktive når den ene eller begge partnerene mister tenningen. Så hvis det ikke blir noe sex -sett at partneren er seksuell- så vil det kanskje ikke bli så morsomt for henne når jeg ikke ønsker sex. Kan jo gå utover selvbilde hennes også, kanskje hun tenker at jeg ikke vil ha sex med akkurat henne. Men igjen hvis jeg har sex kun fordi at jeg føler at det er en plikt, så vel blir ganske vanskelig da for meg også. Men bare sånn at det er sagt så er jeg ingen sex-fob. Jeg er ikke redd for sex eller finner det ikke frastøtende, men har ingen lyster til å samleie eller gjøre andre seksuelle aktiviteter.

 

Nei jeg er ikke jomfru, for å være ærlig så var det ikke noe spesielt. Eneste som skjedde (de gangene jeg har hatt sex) var at penis ble stimulert av vagina og munn. Men fikk ikke noen spesielle følelser, det er deiligere å spise kake enn å ha sex -for å sette det på spissen. Men kan ha sex en gang i blant med en kjæreste, men det vil da bli for å gjøre henne glad og vise en form for kjærlighet, så man kan ikke forvente at jeg kommer til å være så veldig aktiv under sexen. Blir mye mer prating da (og da ikke dirty talk) og kosing.

 

Har du egentlig hatt kjæreste? Blir du noen gang ensom? Forelsker du deg selvom du ikke har en seksuell motivasjon?

 

Ja jeg har vært i forhold før, da med seksuelle. Har ikke møtt noen a-seksuelle eller i "gråsonen" i Norge, enda. Nei jeg er ikke ensom har mange venner, kan selvfølgelig føle meg ensom en gang i blant, men det er ikke pga mangel på sex. Ja jeg forelsker meg selv om jeg ikke har noen seksuell motivasjon, har kun en romantisk motivasjon :)Anonym poster: 61dba96bba509eabbf63837a6ed73b5d

Lenke til kommentar

Hvor mange har du hatt sex med egentlig?

 

Hvor gammel er du?

 

Hvis du er aseksuell, hvordan greier du å runke og ha sex?

 

Er ikke så mange, 3 stk. Er i tjueårene.

 

Første gang var rett og slett fordi at jeg følte meg presset til å ha sex, og for å se hvordan det var og jeg var veldig usikker på meg selv da. Og var heller ikke "klar over" at jeg var a-seksuell da.

 

Det å ha sex er ikke så vanskelig, det er bare å gjøre det. Altså jeg føler ikke seksuell-tiltrekning men penisen vil fortsatt bli stimulert, og jeg har faktisk en ganske bra potens og hormonnivåer (måtte sjekke meg om det var noe "galt" med meg eller om jeg faktisk var a-seksuell) så det er ikke noe problem å få ereksjon. Samme med runking, er enkelt det, er bare å dra den opp og ned for å si det sånn.

 

Men i mitt første forhold så følte jeg at sex var en.. plikt at det var noe jeg måtte gjøre. Jeg ble selvsagt ulykkelig pga. dette over tid og var ganske vanskelig for meg. I mitt 2. forhold var jeg åpen om dette, og da hadde jeg ikke sex like mye, men da var det for å komme meg nær innpå kjæresten min for å vise at jeg var glad i henne. Men var ikke noen kåthet eller seksuelle lyster fra min side, var bare for å gjøre henne glad og at jeg kunne dele noe sårbart med henne. Men som sagt så tok ikke jeg så ofte initiativ til dette og sexen var kanskje ikke så vill og interessant. Og jeg synes det er mye koseligere å bare holde rundt en jeg liker eller er kjæreste med enn å ha sex. Anonym poster: 61dba96bba509eabbf63837a6ed73b5d

 

Hvordan føles det…?

 

Hvordan føles det for deg/dere å være seksuelle? Er noe jeg ikke klarer å forestille meg, og dere klarer sikkert ikke å forestille dere hvordan det er å ikke ha seksuelle lyster. Anonym poster: 61dba96bba509eabbf63837a6ed73b5d

Lenke til kommentar

Hmm interessant spørsmål. Har akkurat de samme følelsene som "vanlige" mennesker. Bare at jeg ikke føler seksuelltiltrekning, kåthet etc. Så da kan man si at når du føler du seksuelt opphisset, kåt, "turned on" også videre, så vil ikke jeg føle noe sånt.

 

 

 

En som ikke har noen seksuelle lyster og/eller føler at man blir seksuelt opphisset eller seksuelt tiltrukket av noen :)Anonym poster: 61dba96bba509eabbf63837a6ed73b5d

 

Det jeg lurer på, som jeg har lurt på lenge, er hvis du får deg en kjæreste som ikke er aseksuel. Vil du da tilfredstille han/henne på andre måter? Eller vil du tillate at han finner slik tilfredsstillelse andre steder?

Lenke til kommentar

Så du er altså heterofil bare at du ikke blir seksuelt tiltrekket av kvinner, eller noe annet også forsåvidt?

 

Skulle du ønske at du var normal, eller er du glad for at du er aseksuell?

 

Sliter du med våte drømmer og lignende?

 

Ja det er riktig, jeg er heterofil, men ikke heteroseksuell. Om man kan si det sånn.

 

Vel jeg antar med normal så mener du seksuell, nei gjør ikke det. Jeg er a-seksuell og er det jeg alltid har vært, da jeg ikke visste/skjønte at jeg var a-seksuell så var jeg mye mer ulykkelig At jeg skjønte hva jeg "er" gjorde mye enklere for meg. Men selvsagt det hadde vært mye enklere med forhold hvis jeg hadde blitt seksuelt tiltrukket av jenter, men jeg er lykkelig og fornøyd med min seksualitet :)

 

Vel har ikke våte drømmer, men noen ganger så må kroppen gjøre sitt og tømme seg for sæd. Enten ved at jeg må gjøre det, eller at det skjer i søvne. Anonym poster: 61dba96bba509eabbf63837a6ed73b5d

Lenke til kommentar

Når de fleste av oss får orgasme så "sprenger" hele kroppen vår og følelsen er helt fantastisk. Hva føler du?

 

Det kiler litt der nede :p Så jeg føler ikke noen spesielle følelser. Men sex kan være hyggelig det, man da er det mer nærheten og lignende. Vanskelig å forklare, men hvis jeg måtte ha sex, så er det kun for å vise at jeg elsker kjæresten min -eventuelt at hun får en bekreftelse at hun blir verdsatt/elsket- men det er ikke pågrunn av at jeg finner henne sexy, digg eller er kåt.

 

"Dere" vil med andre ord få masse hormoner og følelser i kroppen deres, følelser og hormoner som ikke vil bli utløst hos meg. Ettersom jeg blir like seksuelttiltrukket som en heteroseksuell vil bli av det samme kjønn eller en homofil av det motsatte. Anonym poster: 61dba96bba509eabbf63837a6ed73b5d

Lenke til kommentar

Det jeg lurer på, som jeg har lurt på lenge, er hvis du får deg en kjæreste som ikke er aseksuel. Vil du da tilfredstille han/henne på andre måter? Eller vil du tillate at han finner slik tilfredsstillelse andre steder?

 

Hva tenker du på med andre måter? Jeg kan ha sex, men det er svært sjeldent og jeg vil ikke være like... aktiv. Kan sikkert være kjedelig for partneren.

 

Det som er vanskelig med det siste spørsmålet er at jeg da vil bli redd for at hun kan få følelser for en annen. Men igjen så kan det gå utover forholdet hvis hun absolutt må ha sex. Og det har gått utover mine forhold. I prinsippet så vil jeg la henne slå ut håret og kose seg, men igjen så vil jeg sitte igjen med en følelse av at hun vil utvikle følelser hos en annen. Ettersom jeg har lest og hørt flere historier om personer som blir forelsket i knullevenner eller en tilfeldig de pulte. Så det viktige her vil da bli å ha en god kommunikasjon og vise henne at jeg er glad i henne, og få den samme forsikringen tilbake. Kanskje inngå kompromisser som ingen fuck buddies etc. Er en veldig vanskelig sak dette, og dette har jeg absolutt ikke noe fasit svar for, som du kan se over på det rotete innlegget mitt.

 

Håper at jeg svarte på spørsmålene dine :)Anonym poster: 61dba96bba509eabbf63837a6ed73b5d

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...