Gå til innhold

[Løst] Deling mellom windows7/vista


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har 4 pc'er hjemme, 3 med vista og 1 med windows 7 (Der jeg har alle store harddisker). Pcen med windows 7 er stort sett den jeg bruker til daglig(spill/surfing o.l).

 

Har en vista maskin koblet til TV og ønsker å få kontakt med windows 7 maskinen for å kunne ha alt av filmer og musikk lagret der da den har 8TB hdd i forhold til de 500GB jeg har på tv-pcen.

 

Jeg kan se alle maskiner i nettverket, alt jeg deler på vista maskinen kan jeg gå inn på via tv-pcen men alt jeg deler på w7 maskinen får jeg bare feilmeldingen at jeg ikke har tilgang.

 

Jeg har delt alt som er mulig på w7 pcen, åpnet alt av nettverksinstillinger jeg vet om, les utallige guider, prøvd med nye brukerkontoer (får bare opp at det er feil passord hver gang jeg prøver det) men ingenting fungerer.

 

Derimot så er felles mappen på w7 delt og tilgjengelig.

 

 

Ble muligens litt rotete skrevet det her, men er såpass frustrert over å ikke kunne lagre alt på w7 maskinen som var planen fra start av. har 6 TB lagret fordelt på 4 maskiner og 2 eksterne harddisker idag, vil gjerne ha alt samlet en plass.

 

Noen som har forslag til løsninger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...