Gå til innhold

Er Hekta på Lionheart.. Noen kur?


Anbefalte innlegg

Fikk LionHeart her i går og satte igang å spille.. Dette spillet hadde jeg ærligtalt ikke hadde stort med forventninger til. Lest endel på Forumet til InterPlay og etter å ha gjort det var det lite håp igjen for at spillet skulle være noe.. Konstante buggs, elendig grafikk og rett og slett dårlig gameplay var ting som gikk igjen.

Siden jeg like demoen og er en STOR fan av FallOut-serien bestemte jeg meg for å kjøpe det allikvell. Mest for å ha noe å henge fingrene i til "Van Buren". :wink:

 

Spillet anbefalles på det sterkeste!! Må si det var useddvanelig vanedannende for min del. Har riktignok bare spillt i 13 timer aktiv spilletid, men liker veldig godt oppbyggning og utseende.

Bre story. (Mener jeg) Selv om den egentlig ikke er det mest nyvinnede. Gir deg en liten innføring så er det bare å sette igang å finne ut hva du enengtli skal m livet og "evnene" dine.

Fritt valg i starten av hva du vil være, og hvem du vil støtte. Masse side-quests. Som tas i den rekkefølgen du vil.. (om du vil.) Og en mainstory som du, til en liten grad, selv velger. Som seg hør og bør.

Gainer ganske kjapt endel level om du slenger deg på side questene og får også relativt tidlig endel bra items o.l. tidlig i spillet.

 

Men Rosinen i pølsa. (Som de sier) er Charcter buildinga ass.. Vil nesten si det er en blanding av DD og FallOut. Funker meget bra!!!

Grafikken er ikke mye å skrive hjem til a mor om, men den fungerer, lydene og musikken fungerer, men ikke så veldig mye mer heller.. Endel av NPC`ene snakker, noe som er positivt, men mye må leses selv.. Men dette spiller ærligtalt ingen rolle! (Ikke for meg.) Da spillet har en story og et gameplay som fungerer uhyre bra og er særdeles vanedannende.

 

Et par irriterende ting derimot er at det av og til kræsjer ved lagring. Uhyre irriterende om man som meg benytter seg stortsett av Quicksave som kun er på en slot.. Heldivis lagres det for hver gang du entrer en ny lokasjon på en annen slot. (Reddet meg ved 2 tilfeller.)

En annen ting som også irrterer meg voldsomt er det at, iallfall hos meg, hos bugget slik at 2 quests ikke kan løses. pluss fler man får etter disse.

 

Men, men.. Nok om det! Gleder meg til å få en anmeldelse fra gamer.no på dette spillet :)

 

Oga bare for at andre skla skrive i denen posten må jeg jo neste ta med:

Må jeg på Rehab eller finnes det andre kurer for ikke sitte her natt etter natt :o

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eller ta samme quest gang på gang på gang. Ta første quest, så starter du nytt game og så igjen og igjen og igjen! Finn ut hvilket item som er best i starten. Da du har prøvd det 50 ganger elelr noe, så går du til neste quest. Og så finner du det beste itemet der, og får mest mulig exp. Hvis du ikke får noe bra, så må du prøve på nytt, gjerne 50 ganger her også. Deretter går du til neste quest.! Let overalt også etter 'Secret Places'.

 

Da skal jeg love deg du blir lei etter hvert :woot:

Lenke til kommentar

Dame som synes PC er teit har jeg prøvd før. Hjalp lite egentlig =P

Men: Til alle andre som har svart her.. Dere har rett drittspillet begår selvmord sånn ca halvveis. Synes det er helt tragisk nå.. Tviler på at jeg noen gang kommer til å spille det ferdig til og med.. Huff!

Møkka begynnte da iallfall bra!! :shrug:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...