Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ned-plombering av ATV...


Adriann

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje i teorien, men ikke i praksis. Du måtte bygget om motoren kraftig med ny sylinder, nytt stempel, modifisert bensintilførsel og så videre og fått dette godkjent og registrert. Mye jobb og mye penger, tvilsomt om resultatet hadde blitt bra. Kjøp heller en vanlig moped.

he en susuzki RMX 50 men vil kjøre ATV på vintere san ej kan drifte bedre :p idag va de ett helvete.. velta 4 gonga :p veit noken ka straffa e viss du kjøre 160ccm ATV på veien?

Lenke til kommentar

Kommer vel litt an på om den er godkjent til veibruk eller ikke, men det du uansett bør tenke mer på er hva som skjer hvis du havner i en ulykke med et kjøretøy du ikke har lov til å bruke. Da kan du fort havne i store økonomiske vanskeligheter.

De e nesten de samme som å trimme en scooter/moped å sant.. viss du trimma so står du ansvarili over skade omfange å forsikrings selskape vil sikkert ha penga av dej.. sooo? #Yolo

Lenke til kommentar

Trimming er også ulovlig, men hvis du blir tatt for å føre et kjøretøy du ikke har lappen på, vil du minst bli straffet for ulovlig øvelseskjøring. I ditt tilfelle betyr det bot og utsettelse på førerkort. Det virker som du er glad i å kjøre, så er det verdt risken? Kjipt når alle kompisene råner rundt og du må vente et år til.

Lenke til kommentar

blir sikkert kjip men vi i venne gjengen he ett veldig bra nettverk som vi får vite kor politi e nesten heile tida da :D men trur de beste e å ned-plombere den.. då slepp en å betale noke viss ej krasja me noken

 

Gleda mej til Bil lappen ! :p ett år til

Endret av Adriann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...