Gå til innhold

[Løst] Merke klær og andre ting med gps?


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen. I dag mistet jeg et par hansker i Oslo, og det erger med veldig ettersom dr de kostet en del penger. For å ikke gå på samme smellen en gang til tenkte jeg å merke klær og andre ting jeg går med med en gps-liknende greie. Men spørsmålet er om det finnes noe slik. Finnes det en app hvor du kan tracke ting du merker med gps? Det hadde hørt vært veldig kjekt til neste gang jeg mister noe å bare ta opp mobile, velge den saken jeg mistet og så følge etter gpsen...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes, men det er en blanding av diverse ulemper med alle enheter.

-Størrelse: Antenne og batteri gjør at slike enheter ofte er for store for det du ønsker. De er gjerne på størrelse med en fyrstikkeske.

-Batteri: Enheten må stadig sende signaler hjem, enten over mobilnettet eller LEO-satellitter som gjør at antall "pings" går fra et par tusen ned til et par hundre per lading.

-Pris: Enheten må som nevnt sende koordinatene sine hjem som betyr enten et mobilabonnement eller tilgang til et satellittnettverk. Det første trenger ikke å koste mer enn et par tiere i året, men betyr høyere strømbruk. Satellittnettverk har jeg sett koste omtrent 100,- mnd pluss omtrent en krone per "ping".

Lenke til kommentar

Jeg husker å ha lest om noe slik tidligere (tror det var hw.no eller minside) men finner ikke igjen artikkelen. Men jeg kom over denne siden som kanskje kan være til interesse: http://www.loc8tor.com/

 

De har en GPS tracker men som JohndoeMAKT sier så er jo denne på størrelsen med en fyrstikkeske, ser det ut som. Loc8tor Plus og Lite ser ut til å passe bedre til det du beskriver, men de har kun en range på 183m for Plus og 122m for Lite.

Endret av Cromsen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...