Gå til innhold

Spillere.net søker betatestere!


Anbefalte innlegg

rqyo90.png

Hei, jeg har besluttet og lage en ny side kalt spillere.net! Denne siden er et samlested for alle norske gamere. På denne siden vil alt mulig om spill komme, men det vi satser mest på er forumet. Denne siden er enda under oppussing, derfor ser dere at mye av siden enda er på engelsk. Men dette vil bli rettet på ganske snart, bare jeg får satt igang skikkelig. Det eneste du trenger for og bli betatester, er og poste i denne tråden at du vil bli det. Så jeg håper det er mange som liker spill, som prøver seg. Betatesterene vil bli valgt ut 30.oktober, det vil bli 10 betatestere som vil bli valgt ut. Det du skal gjøre som betatester er og skrive lit om hvordan du syns siden er, og hva som kan forbedres. Det skal bli opprettet en egen gruppe for de som er betatestere, slik at dere lett kan finne dem. Helt i slutten vil jeg sende ut et ''spørreskjema'' der jeg vil spørre litt om hva som kan forbedres osv. Husk at siden ikke er ferdig, derfor ser den litt rar ut nå, men som sagt, det vil bli forbedret!

 

Hilsen vi i spillere.net!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel.. synes mye av Norsk spill community allerede er spredt som det er, det popper opp stadige nye sider og communities. Det er et god initiativ og en god tanke bak det, men resultatet er at det blir mange små leire istede for et samlet og større. Problemet blir feks når man skal forsøke å arrangere noe tilbake til spillerne som feks konkurranser eller turneringer i forskjellige spill. Dessuten blir de som kan være ressurs personer, som lager ting, spredt. Enteri i helfragger.no skriver her om cs miljøet, jeg synes det er ganske beskrivende for multiplayer spill community i Norge generelt.

 

Som sagt så synes jeg initiativet og ideen er god, men konsekvensene av å splitte et allerede svakt og lite miljø blir sterkere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...