Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Nye lykter til Audi A3 97


baguett

Anbefalte innlegg

Hei, har en A3 1,8L med ettermonterte Xenon-lys (var på bilen da jeg kjøpte den) og vurderer å bytte ut til noe lovligere (men dessverre dårligere) halogen-lykter/pærer.

 

Har disse lyktene og det blir litt kjipt å la lykter til 2.500 samle støv, og bruke de kjedelige originallyktene. (som jeg ikke har, må kjøpe). Men Dayline-lyktene er en del skadet, og blinklyset på passasjersiden er ødelagt (må være ledningsbrudd en plass mellom sentralnettet og lyspæra, har prøvd å lodde kobberet fast i sokkelen, og til og med det funka ikke).

 

 

Derfor lurte jeg på om noen visste om billige, gode, men også stilige lykter? Aller viktigst er pris, vil maks betale 1000 kroner for et par (blinklys inkludert) og bestilling fra utlandet er ikke noe problem. Må som sagt være lovlig og passere EU-kontroll med glans. Kan gjerne være brukt også.

 

 

 

 

 

En ting til, ryggelysene funker ikke på bilen, er dette noe som gjør at jeg ikke vil bestå EU-kontrollen? Har prøvd å åpnet lyktene bak men fant ikke ut så mye vettig.

Også fint om noen vet hvor man kan få tak i lister til min bil, lista under baksetevinduet (den korte) har knekt og trenger ny.

Endret av baguett
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De lyktene du viser til er da vitterlig LED, ikke Xenon. Da har jeg vanskelig for å tro at du vil få så mye dårligere lys med originallyktene. Du kan eventuelt bytte til halogenlykter, og sette inn en pære som lyser bedre enn originalpærene. Dette er lovlig, og vil passere PKK (EU-godkjenning).

 

Det er de lyktene jeg har nå. Parklyset er LED, men jeg har Xenon i nær og fjernlys. Ettermontert selvsagt, av forrige bileier.

 

Men det finnes da vel ikke LED lykter til bil, altså til nær og fjernlys? :o

Endret av baguett
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...