Gå til innhold

Rykte: 13-tommers Retina-Macbook lanseres snart


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis de beholder sideforholdet 16:10 og tettheten 8,9 piksler per millimeter vil den nye 13,3-tommeren få ca 2487x1554 piksler. Noen "rundere" oppløsninger jeg tror er mer aktuelle for langt "billigere" Air er:

 

2560x1600

2400x1500

2048x1280

1920x1200

 

Flott at Apple gjør en trend av høye oppløsninger og driver det ut i markedet. Det betyr at andre produsenter vil følge etter med høye oppløsninger.

Endret av Simen1
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ser frem til flere produkter med Retina skjerm.

 

Ønsker at det skal være enkelt å bytte eller oppgradere RAM og lagringsenhet selv, uansett hva noen måtte mene om det, inkl garanti bestemmelser. Håper også at det fremover fremdeles kan installeres flere ulike OS uten å måtte ty til virtualisering, selv om det også er kjempe bra i flere sammenhenger. Jeg liker flere ulike OS og bruker det meste både på jobb og fritid.

 

Forøvrig litt på siden av dette så synes jeg det er kjipt med alle mulige produkter (ikke bare elektronikk) som er låst og lukket og avhengig av serviceman eller cracking/manipulering for den minste lille ting man ønsker å endre på. Er faktisk en hel del ting som går ann å gjøre selv. Går faktisk ann å finne ut av ting og...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...