Gå til innhold

Problem med Handcent SMS på Android 2.3.6


abrj

Anbefalte innlegg

Har en Huawei Honour (U8860) med Android 2.3.6 hvor jeg installerte Handcent SMS i går . Språket på telefonen min er Norsk, og Handcent er også installert på Norsk. Alt virker bra, men jeg har ett problem;

 

Problemet er at når skjermen er låst og en "slår på skjermen igjen" har man den velkjente sirkelen hvor man enten kan velge kamera, telefonens skrivebord, meldinger eller ringe. Har jeg mottatt sms'er/MMS'er lyser det et nummer med antall nye meldinger/mms'er over meldings"bildet". Går jeg inn der får jeg jo opp de nye meldingene, men nummeret over nye meldinger/mms'er blir ikke borte når skjermen låses igjen, det er som om nummeret fra den gamle meldingsappen henger igjen.

 

Jeg har forsøkt å restarte telefonen, og å gå inn på den gamle originale meldingsappen å fjerne absolutt alt av varsler men like kul forbandet kommer nummeret med antall meldinger igjen når jeg har låst skjermen (selv om jeg jo har lest de med Handcent). Ikke før jeg går inn på den gamle meldingsappen blir dette nummeret borte.

 

Jeg vil jo ikke ha det slik, er det noen som kan hjelpe meg? Jeg er litt frustrert over dette, og har også forsøkt å lese litt her på forumet og google uten hell!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...