Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Jeg har ikke noe behov for å gå på BI, men har de en linje som ingen andre skoler har så kunne det kanskje skjedd.

Ser ikke helt poenget med å betale masse for å gå på ØK/AD på BI når det koster 750,- i semesteret på HiO feks.

 

Enig. Derfor jeg ikke har søkt Øk/Ad, men finans ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet, antrekket var ikke veldig spennende - men ferie krever ikke så altfor mye mer :p

 

Noburu: verdens mest on-topic spørsmål: hvordan får du til den funky effekten på bildene dine?

 

Effekten er PS sitt crystalize-filter, så maskerer jeg bare bort det som skal være av det oprinnelige bildet: med tegnebrett så tar det kortere tid enn uten ;)

Lenke til kommentar

Nemaid: Likte ikke helt passformen på cardiganen. Men mulig det er fordi skjorta ikke er tucka inn ordentlig, eller at strikken er for stram/du har ikke dratt den ordentlig ned. Utover det likte jeg det. Kræsjer absolutt ikke med dobbelmonks til lyse bukser!

Lenke til kommentar

geil: Solid over hele linjen, liker det godt!

 

Noburu: ikke superfan av opprullet bukser og Converse, få på noen chinos og lave Converse og jeg er helt med! Liker jakken da.

 

Sprezzatura: Kudos! Skulle gjerne sett litt mindre av PSen, men ellers veldig pent antrekk. Eneste er beltespennen, jeg ville nok valgt en mindre spenne som ikke er så dominerende som en stor "kloss".

Andre antrekket er det ikke noe å utsette på, beltet gjør seg bedre her. Hva slags klokke er det forresten? (Og hvorfor har du den på høyre hånd på ett bilde og venstre på andre?)

 

Nemaid: Digger skoene, og så lenge du ikke har noe oppbrett går det fint i mine øyne. Ville dog funnet en noe slimmere chinos som ikke får så mye krøll på seg, og vurdert en cardigan som går litt lengre ned - ser ut som du har veldig lange bein, og det blir litt rare proporsjoner.

Lenke til kommentar

Prøvde meg på en frekkis, når sant skal sies. Skjorta er for lang i ermene og jeg har ikke penger til å legge den opp. Derfor: Genser over. Har ingen crewnecks, så prøvde meg med en gammel langermet tsjorte fra Carlings. Ikke helt etter klassiske regler, men til tross for den drøye passformen syns jeg det gikk fint til søndagstur å være :)

Lenke til kommentar

Dorian Gray: Liker det! vel, ikke skjorta da. Skulle egentlig fått hvite bukser i posten idag jeg og, men de kom på døra kl 4, den ene timen jeg ikke var hjemme

niko.: Liker skjorta og klokka, t-skjorta/genseren over er en annen sak

Endret av SML
Lenke til kommentar

DexterMorgan: Vel, merket heter Iceman. Men har desverre ikke peiling på hvor de er å oppdrive. Kjøpte dem i en butikk i København, som jeg gikk inn i på pur f. så husker ikke navnet på den. Takk forresten. Har i prinsippet aldri likt cargo bukser noe særlig selv, før nå.

 

Jørgen: Takker :)

Endret av Jottnegen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...