Gå til innhold

din favoritt anime.


Anbefalte innlegg

DA har jeg stilt et spørsmål som jeg tror er et ganske ubehagelig og irriterende spørsmål for de fleste siden man har så mange favoritter, men hvis du skulle ha valgt EN anime som du likte best, som du lengtet etter den neste episoden, der du satt igjen med en ekkel følelse siden det ikke var flere episoder igjen, hvilket anime ville det ha blitt da?

 

jeg kan jo starte og jeg tror jeg ville ha gått for monster, det var en serie jeg brukte en helg på å se der det eneste jeg gjorde var å gå på do uten om å se på Monster. det tror jeg er favoritten min, ulidelig spennende og en fantastisk historie som du bare måtte ha mer av, For de som ikke har sett den så anbefaler jeg den på det sterkeste og vær forbrett på å få abstinenser etter serien. :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vanskelig å si. Om det er snakk om den som har satt meg mest ut av spill, så ville jeg kontant svart Clannad ~After Story~. Men det var da, og den ville neppe satt samme avtrykk hos meg i dag. Den passet bare veldig, veldig godt det stadiet jeg var innenfor personlig utvikling i 2008. Men det gjorde også Dragon Ball Z og Pokemon i sin tid. :tease:

 

Great Teacher Onizuka har blitt nevnt, og er enig i at den stiller med historie i en egen klasse. NANA er en annen serie som var ganske umulig å legge i fra seg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...

Bleh! Skulle vært ulovlig å stille slike spørsmål. :p

 

Det blir utrolig vanskelig å svare på for den beskrivelsen du kom med gjelder for nesten alt av anime jeg har sett. Jeg marathoner som regel alle seriene jeg ser hvis det er mulig, og en stor andel av dem sitter jeg igjen med en uggen følelse etter å ha sett siste episoden. :wee:

 

Men er 3 som først dukker opp når jeg tenker på anime som har holdt meg fastlimt i stolen fra første til siste episode, og der er Death Note, D.Gray-man og Phantom:Requiem for the Phantom. Men hvis jeg kun får lov til å velge en så må det bli Death Note. Jeg har aldri sett noe så intenst hverken før eller siden, jeg turte nesten ikke blunke fra episode 1 til episode 25 av frykt for å gå glipp av noe. Og hjertet sto og hoppet på hjernebarken konstant. Etter episode 25 dabbet det av en god del da.

 

De andre to fikk meg også til å sitte pal fra start til slutt, bare i litt mindre grad enn Death Note.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 3 uker senere...

har sett planetes også, men jeg er uenig med deg. Jeg sier ikke at planetes er dårlig for den er faen meg bra den også. men jeg får en litt større god følelse med Space brothers, og har fått noen tårer i øynene av den. liker den bror + bror konseptet, minner meg litt om meg og min bror. det er også en av grunnene til at jeg liker den så godt :)

Lenke til kommentar

Hvilken er bedre da? Snakker nå om astronautserie, ikke sci fi. For meg hadde den en mengde 10/10 scener og animasjonen var med på å sette et sterkt preg. Jeg føler faktisk at det er noe som ødelegger litt for Uchyuu Kyoudai. Animasjonen virker litt low-budget til tider, og det får den til å virke mindre gjennomført.

 

Endret av Agentspoon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...