Gå til innhold

[Løst] Windows install stopper på expanding files


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Kjøpte meg en samsung 7series 14" i helga. satt inn en intel 330 120gb i dag og skal installere windows 7. Det som skjer er at jeg får velge harddisk, den laster inn filer, begynner på expanding files, men stopper på 45%. Har skjedd to ganger nå.

 

brukte denne siden til og laste ned iso: http://freak.no/forum/showthread.php?t=227883 . Brente den på cd ved hjelp av windows sitt eget verktøy for brenning eller bootbar usb.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan være at .iso filen du lastet ned har blitt korrupt, eller at du brenner med for høy hastighet. Det er anbefalt å brenne med så lav hastighet som mulig når du brenner oppstartbare OS plater.

 

Du kunne jo prøvd å installere fra en minnepenn om du har en. Men hadde vel lastet ned .iso filen en gang til for å sjekke om det er det som er problemet.

Lenke til kommentar

Brukte recovery discen som fulgte med. Trodde den kom til å være full av drittprogram, derfor jeg lastet ned en ren iso av windows, men viste seg at det ikke var noe annet en windows på recovery discen, måtte til og med laste ned driver fra samsung for å få det trådløse nettet til å fungere!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...