Gå til innhold

Jeg vil bli bondemann!


phpnuke

Anbefalte innlegg

Jeg er en kar som alltid har ønsket å drive gard med dyr, på en måte leve av det, uten å måtte drive gard med full jobb for å drive slekta videre. Er i starten av tjueårene, men har jobbet i ordinært i flere år, har hatt flere slags typer jobber, men trives/passer ikke inn i jobbsituasjonen som dagens samfunn er bygget på. Har i alle dager drømt om å på en måte leve av å drive gard, vet at det er krevende, uten noe slags annen inntekt.

 

Kommer fra et småbruk, så har litt erfaring, men siden det er et nedlagt bruk, og i så lite kovtum at det ikke lønner seg, lurer jeg rett og slett på hva er enkleste måte å komme til det målet jeg har. Har mange ganger vurdert jordbruksskole, men ser mer på det som basis læring. Selvfølgelig kan jeg jo kjøpe meg en stor-gard som er til rettelagt for å leve på, men da må man iallefall ut med 7-8 millioner. Noe som er utelukket.

 

Bør jeg leve på drømmen min, og realisere den, eller rett og slett skyve den under teppet? Selvsagt er planen å spare opp kapital til å kjøpe gard, men spørsmålet er om skole innenfor gard er til noe nytte? Dette ble kanskje veldig merkelig sammensatt, men håper noen klarer å tyde sammenhengen. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...