Gå til innhold

MSI GT663 problemer


Necleto

Anbefalte innlegg

Jeg har ikke klart å finne ut av problemet/problemene med laptopen min, så jeg henvender meg her i håp om at noen enten vet hva det kan være, og/eller har hatt samme problemer selv.

 

Jeg bruker/brukte laptopen primært til surfing, spilling og filmer. Alt har fungert fint rundt et års tid, men PC-en er heller ikke eldre enn som så.

Nylig spilte jeg Diablo 3, og en feilmelding kom opp:

"The graphics card driver has recent stopped working, but has recovered" (eller noe lignende). Jeg prøvde å starte opp spillet igjen, men fikk samme feilmelding.

 

Deretter lastet jeg ned nyeste driver fra nVidia sine sider, installerte denne (passet på å fjerne gamle drivere), og prøvde på nytt. Samme problem, og også samme problem da jeg prøvde å se en episode HD-film.

Lastet så ned en gammel driver, prøvde å installere denne, men samme problemer. Siste driver jeg prøvde, var en helt ny beta driver, men heller ikke dette hjalp. Av og til kunne jeg også oppleve å få såkalte "artifacts", eller farger som danser over skjermen med skarpe kanter.

 

I dag tok jeg ut den opprinnelige harddisken, satte inn en ny, installerte en helt ren installasjon av Windows 7, og prøvde derfra. Installerte først den nyeste nVidia driveren, men endte opp med bluescreen. Lastet deretter ned en driver fra mars i år, men endte opp med samme resultat.

 

PC-en blir ikke spesielt varm. GPU core temp. kan ligge på rundt 50-60 grader ved bruk, men dette er da ikke spesielt mye. CPU blir heller ikke spesielt varm.

 

Er det noe poeng i å prøve å kjøpe nytt skjermkort? If so, noen som vet om en side der jeg kan bestille? Jeg er ganske rådløs etter å ha prøvd alt dette.

 

Takker for svar, setter stor pris på om noen kan hjelpe meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Somregel når du får artifacts på skjermen så har skjermkortet takket for seg. Og om pc'en er duner 5 år har du fortsatt reklamasjonsretten i behold. Sålengst du ikke har brutt noen forseglinger. Og tror heller det er liten vits å prøve å putte inn nytt skjermkort i en bærbar da dette fort kan bli dyrt, eller at du kanskje må ut med hele hovedkortet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...