Gå til innhold

Råd til trening


Anbefalte innlegg

Hei :)

 

Jeg er en gutt på 14 år som trenger råd til trening.

Jeg sitter mye i ro og har tenkt å komme i form. Jeg trenger råd om hvilke teknikker som fungerer bra for kondisen. Jeg har allerede startet med litt jogging.

Jeg vil også ha råd om styrketrening for å få litt muskler. Jeg har noen slynger hjemme og jeg har lest at det skal være god styrketrening. Noen som kan teknikker?

Målet mitt er å trene 3-5 dager i uka.

 

Håper på svar :)

 

post-276167-0-12619500-1346619568.jpg

Jeg har sånne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du er 14 år så anbefaler jeg deg ikke og trene så mye som 5 dager i uka ,

Men husk at jogging og harde turer i skogen er bra og begynne med , Få bra kondis så holder du ut lenger når du skal begynne med styrketrening , Bygg kroppen sakte med baseøvelser som phusups pullups situps osv, Husk at når du er 14 så er det fortsatt 6-7-8 år til kroppen er så og si ferdig med og utvikle seg.

 

Bygg opp et fundament du kan bygge større på. Som sagt baseøvelser og kondis for og få et bra grunlag til du blir litt eldre, Er ikke bra for kroppen og trene så mye styrke når du er 14 år(Har selv 3 kamerater som har diverse problemer med kroppen siden de trente styrke i tidlig alder selvom de trente riktig) er bedre og da holde seg i form og bruke basisøvelser så får du en kickstart når du vokser litt. Evt tren veldig lett styrke og få "slanke" seie muskler som kan holde på lenger , Deretter har du et godt utgangspunkt når du skal trene tyngere styrke senere for og "bygge" og som sagt du er 14 så du har god tid , 18-22 år er beste alderen for styrketrening siden kroppen produserer mere testosteron i de årene

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...