Gå til innhold

Fraps kvalitet


Anbefalte innlegg

Hei!

Tenkte å recorde med fraps i BF3 uten lagg.. Å endte opp med å recorde 40FPS (Half-size) med medium settnings og 1680x1050.

 

Dette går jo som en drøm! Lagger overhode ikke noe når jeg spiller, selv om det skjer mye på skjermen.

 

Men Half-size gir jo ikke beste kvalitet, å lurte på om det er noe program som kan bedre kvaliteten litt.. Tenker på når jeg har recordet ferdig, så legge det inn i et eller annet program som gjør at bildekvaliteten kanskje blir bedre..

Fraps er installert på en SSD enhet, men lagrer bildene inne på en vanelig HDD på 500GB.

 

Finnes det ?

 

Mvh Patrick.

Endret av Hveding
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg foreslår at du heller bruker MSI Afterburner eller Dxtory til å recorde når du spiller BF3. Disse bearbeider ikke opptakene på samme måte som Fraps, men skriver filene ukomprimert til en av diskene dine.

 

Fordelene med dette er at begge disse programmene bruker mindre kraft fra PCen din for å recorde og kan i teorien nærmest gi så god kvalitet på opptakene som du selv ønsker.

 

Ulempen med dette er at filene blir helt enormt store, og at du kan bli begrenset av at disken du skriver til rett og slett ikke klarer å henge med. Du må derfor skrive opptaksfilene til en annen fysisk disk en den spillet ditt kjøres fra.

Lenke til kommentar

Jeg foreslår at du heller bruker MSI Afterburner eller Dxtory til å recorde når du spiller BF3. Disse bearbeider ikke opptakene på samme måte som Fraps, men skriver filene ukomprimert til en av diskene dine.

 

Avhengig av innstillinger, filformat / OS så lagrer FRAPS ukomprimert video i AVI1/2 format. Ved AVI1 er grensen 4GB pr fil, drøyt 9GB ved AVI2 (som krever NTFS btw). Overflyt av data skrives til neste fil osv. Audio sporet er 16bit 48KHz stereo.

 

Bruker Elgato Turbo.264 HD hw compressor til å konvertere fraps filene selv. Sklir fort ned fra 4GB til 350-650MB i 1920x1080@30fps.

 

Hva slags "bearbeiding" mener du fraps gjør med filene evt hvor har du den infoen ifra?

Lenke til kommentar

Jeg trodde det alltid har vært slik at outputen i Fraps gjøres med noe kodede/komprimerte filer, men om man kan capture helt ukomprimert i beste kvalitet i Fraps er jo saken grei.

 

OP: Half size av 1680x1050 blir nok ikke rare greiene, nei. Hvis du ikke kan velge flere oppløsninger eller sette custom oppløsning, bytt til et program hvor du kan sette capture til f eks 720p.

Endret av dannywpt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...