Gå til innhold

[Løst] stasjonær trener ny "innmat" middels spilling


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når du skal oppgradere PCen din, spørst det hvilke deler som er i den allerede. Det viktigste å ha på stell når du skal spille spill, er skjermkortet. Men det hjelper ikke med en kraftig GPU uten enn tilstrekkelig CPU eller nok RAM.

 

Hvilke komponenter har du for øyeblikket, så kan vi se hva du bør oppgradere, og hva du kan beholde og hva du skal kaste. For eksempel skal du ha et av de nyeste skjermkortene, må du ha PCI Express 2, eller skal du ha en ny prosessor, må vi vite hvilken socket du har.

Lenke til kommentar

er litt ny på dette her men det er en 6 år gammel pc så skal jeg bytte den ut eller få nytt innmat

 

Er den 6 år gammel, så anbefaler jeg deg bare å kjøpe en helt ny. Da er komponentene for gamle til å støtte det meste av det nyeste. Om du beholder datamusen og tastaturet ditt, får du en fin PC for ca 7k, som klarer å kjøre de fleste spill ganske bra.

Lenke til kommentar

Det er da langt ifra sikkert at det må en ny maskin til for å klare spillene TS nevner++. Hovedkortet har nesten garantert PCI Express og som kjent så er alle versjoner av PCIe bakoverkompatibel. Med litt flaks skal det ikke mere til enn et nytt skjermkort, men last som sagt ned Speccy el. så du finner ut av hva maskinen består av. Et bilde av innmaten kan også være til nytte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...