Gå til innhold

Nye høytalere


Anbefalte innlegg

Har planer om å skaffe meg noen nye høyttalere til min PC i den nærmeste fremtid, og tenkte jeg kunne høre her først om eventuelle anbefalinger.

 

PCen blir brukt mye til spilling, men driver med mixing og musikkprogrammer, så er en fordel at lyden holder når det kommer til musikk.

 

Har sett litt på Logitech z-906, men etter å ha lest noen tester er jeg usikker. Til musikk ble det skrevet at mellomtonene ble litt fraværende. Noen som kan bekrefte/avkrefte dette, eller si om det vil bare være å EQ litt for å ordne det?

 

Ellers har tanken vært inne på tanken å kjøpe noen studio-høyttalere, men har ikke peiling på sånne i det hele tatt. Hvordan vil de oppføre seg under spilling for eks.?

 

Så, jeg trenger tips om noe som kan egne seg til spilling og musikk, med musikk i fokus. Ser etter alternativer til Logitech og Creative. Og om studiohøyttaler blir utelukket, så hadde det ikke gjort noe med 5.1 på vanlige PC høyttalere.

 

Budsjett ser jeg for meg at ligger rundt 2000.

Endret av Nixxy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.hifiklubben.no/produkter/hoyttalere/pc-hoyttalere/argon_7450a_aktiv-hoyttaler_sort.htm

 

+

 

http://www.hifiklubben.no/produkter/hoyttalere/subwoofer/argon_sub10_subwoofer_sort.htm når du får råd.

 

Ikke det mest nøytrale lydbildet, men allikevel bedre enn mye annet om du ikke skal opp i pris og/eller gå for studiomonitorer. Til musikklytting, spill og film vil jeg si de gir veldig mye, og jeg ville valgt det fremfor de vanlige plastikkanleggene mange bruker...med mindre surround er veldig viktig.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

http://www.hifiklubb...ttaler_sort.htm

 

+

 

http://www.hifiklubb...woofer_sort.htm når du får råd.

 

Ikke det mest nøytrale lydbildet, men allikevel bedre enn mye annet om du ikke skal opp i pris og/eller gå for studiomonitorer. Til musikklytting, spill og film vil jeg si de gir veldig mye, og jeg ville valgt det fremfor de vanlige plastikkanleggene mange bruker...med mindre surround er veldig viktig.

 

Disse du linker til ser veldig interessante ut, og hvis du kan anbefale dem vil jeg trolig se i den retningen.

Tanken bak det hele var jo å finne noe som var ett bedre alternativ til de vanlige plastikkhøyttalerne som alle har. Så derfor passer disse ganske godt.

Men hvordan er det med tilkobling fra data/TV? Er det RCA til mini-jack overganger som er tingen?

Og hvordan er koblingen fra den bassen til høyttalerne? Har drevet med musikk i mange år, men aldri så mye høyttalere etc., derfor lurer jeg. :)

Lenke til kommentar
Direkte USB-tilkobling for bedre lydkvalitet

Som en usedvanlig detalj har 7450A også USB med USB Audio. Dette betyr at det er en innebygd D/A-konverter i høyttaleren slik at du kan koble datamaskinen din direkte og digitalt via USB. Dette gir deg markant bedre lyd enn hvis du kobler høyttaleren til med hodetelefonutgangen på datamaskinen din. En annen bonus er balanserte 1/4”-stereojack-tilkoblinger, som du kan bruke sammen med f.eks. et miksebord.

 

Få enda mer lyd med en subwoofer

Til tross for sine relativte beskjedne mål, er bassen på 7450A virkelig imponerende. Men hvis du alikevel vil ha mer av godsakene, er det en opplagt løsning å kombinere den med den råsterke subwooferen Argon SUB10. Da lover vi at du uten problemer setter både rockefoten og naboene i bevegelse. Du kobler subwooferen direkte i 7450A, det blir nesten ikke enklere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...