Gå til innhold

Livskvaliteten raser med muslimer også i Danmark


PeterB

Anbefalte innlegg

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10052541

 

 

Teksten:

 

En gjeng på 60-70 menn tok seg natt til tirsdag inn på Odense Universitetshospital der de raserte akuttmottaket mens de krevde å få tak i en pasient som tidligere var skutt i beinet.

 

Ifølge danske medier dreier det seg om et gjengoppgjør. Enkelte av inntrengerne hadde slagvåpen, og mennene knuste blant annet vaser, rev ned bilder og knuste vinduet i en ambulanse. Ingen personer kom til skade.

Ansatte sier de er rystet, og sykehusdirektør Jane Kraglund vurderer nå å be om at det utplasseres politivakter ved akuttmottaket.

 

Mannen som gjengen var på jakt etter, var en 26-åring som tidligere på natten hadde blitt skutt i beinet og knivstukket under en fest der muslimer feiret id, avslutningen av fastemåneden ramadan. Festen fant sted i bydelen Vollsmose.

 

- Vi er først og fremst glade for at ingen har kommet til skade. Nå snakker vi med personalet, så vi kan tilby dem psykologisk bistand og debrifing om situasjonen, sier Jane Kraglund, som fremholder at hendelsen også var en voldsom opplevelse for flere pasienter.

 

Oversykepleier Lene Wichmann sier til fyens.dk at situasjonen var ekstrem. Mens nye pasienter ble omdirigert til sykehus i andre byer, forsøkte de om lag 20 ansatte å beskytte pasientene mot inntrengerne.

Den 26 år gamle mannen lå på operasjonsbordet, og ble aldri funnet av gjengen.

 

- Mennene viste en meget truende atferd, men det ble egentlig ikke ødelagt så mye på avdelingen, sier hun til TV2 News.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det var i følge politiet to innvandrergjenger som barket i hop ved et tivoli. At det var avslutningen av ramadan var nok kanskje en tilfeldighet, borsett fra at det gjorde at mange av dem var samlet der.

 

Denne type hendelser viser hvor viktig det er å gripe fatt i gjengdannelser, som desverre er vanlige blant innvandrerungdom. Vi har sett dem i Oslo også. Straffer er desverre bare i begrenset grad preventive, fordi det i slike miljøer gir status å ha tatt sin straff for gjengen.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...