Gå til innhold

Centrum Athletica - erfaringer?


Anbefalte innlegg

Hvis det allerede finnes en lignende tråd; beklager!

 

Nettopp flyttet til Oslo og begynt med studier, og lurer litt på om jeg skal forsette på EVO, eller bytte til Athletica. Kommer evt til å benytte meg av Centrum Athletica. Ser at det er mye bra tilbud, både klatrevegg og svømmehall, noe som forsåvidt passer bra da jeg driver litt med klatring. Men er et par ting jeg lurer på:

 

Er det ikke veldig mange der? Med tanke på prisen er det veldig gunstig for studenter, så tenker jo at det er hit de fleste studenter strømmer?

 

Hvordan er utvalget av treningsapparater, manualer og kondisjonsavd?

 

Har tenkt meg en tur nedom selvfølgelig, ta en prøvetime og se an litt. Men vil gjerne høre om andres formeninger da det er litt mye som skjer om dagen!

 

Takker for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan være latterlig fullt hvis du liker å trene på ettermidagen. Byens dårligste åpningstider inkluderer stengning kl 18 i helgene og stengt det som måtte være av helligdager og ferier, samt avstumpede åpningstider om sommeren. etter å ha trent på SiO mange år byttet jeg til et døgnåpent billigsenter, og har aldri sett meg tilbake.

 

Nå er jo medlemskapet på SiO så billig at man kan ha det i tillegg til EVO for å bruke svømmebasseng, klatrevegg og haller da :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...