Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[Løst] Hva er egentlig poenget med denne bryteren?


TMB

Anbefalte innlegg

... bortsett fra å gjøre det mulig å skru på fjernlys.

 

post-106660-0-89707500-1344184966_thumb.jpg

 

Eneste forskjellen som skjer når jeg skrur denne fra 0 helt til høyre, er at lyset i dashen står på samt at fjernlysene skrur seg på om jeg dytter venstre spak fremover.

 

Det at lyset i dashen er på hadde jo ikke gjort noe om de alltid var på? o.O og venstre spak fremover har ingen funksjon når bryteren er på 0, så den hadde ikke krasjet med noe annet dersom den alltid hadde vært "innkoblet".

 

Så jeg skjønner ikke helt hvorfor? :p

Endret av TMB
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På min Ford er lyset i dashen også på i denne stillingen, hovedlysene er også litt dempet og som hos deg virker ikke fjernlysene.

 

Men en ting er veldig positivt - lyktespylerne går ikke på når jeg spyler frontruta i denne stillingen. Sparer mye spylervæske på det når man bare skal rense ruta for litt pollen og støv i det varme halvåret.

Lenke til kommentar

Enig med Funtazz.

 

På min Renault, og damas Hyundai kan denne bryteren brukes tl å gi strøm til Hovedlys, grøft og tåkelys selvom motoren ikke er i gang. Når bryteren står på (0) og motoren er slått av lyser ingen av delene. Du kan jo se om det skjer noe om du skrur bryteren helt til høyre, og motoren ikke er i gang.

Endret av Simonhauan
Lenke til kommentar

Dersom jeg skrur bryteren helt til høyre når motoren er av, skrur de nærlys og dash seg på. Prøver jeg å åpne døren starter en summer for at jeg ikke skal glemme å slå den av :p

 

Men da tror jeg at jeg skjønner det, egentlig så skal denne også skru av nærlysene, men dette er bygget om pga loven i Norge. :)

Endret av TMB
Lenke til kommentar

Vet hvordan jeg skrur på tåkelysene ja :)

 

Har hatt lappen i to år ;) Men denne bilen kjøpte jeg meg nylig, før den så har jeg bare kjørt pappa sin bil og den er så ny at man ikke trenger å fikle med brytere hver gang man skal inn og ut av bilen :p

Endret av TMB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...