Gå til innhold

Dagbladet = frådende manipulasjon


PeterB

Anbefalte innlegg

Til Dagbladets "forsvar" skal sies Aftenposten, VG og NRK egentlig ikke er noe bedre. Dagbladet er likevel enda mer åpent sykt.

 

 

Men her dreier det seg bare om ett eksempel:

 

http://www.dagbladet...itikk/22645865/

 

Sigøynere oversvømmer nå Oslo fra utlandet fordi onde(Stoltenberg) og lamslåtte rikspolitikere ikke klarte annet enn i praksis å invitere alle Europas sigøynere til Oslo. Her har de fått god hjelp av markeringskåte og hanemarsjskrivende redaktører og livsfjerne samfunnsakademikere. Lokalpolitikere er maktesløse til annet enn å skyve sigøynere fra sted til sted og til hverandre når regjeringen igjen bestemmer seg for å skade nordmenn.

 

 

Noen opprettet en helt marginal støttegruppe for sigøynere på Fb og listet opp noen som ikke var blitt spurt. Sistnevnte ble rasende og skjelte ut førstnevnte med bl a den tiraden som Dagbladet siterte.

 

Det er selvsagt 100% useriøst å ta en privatpersons berettigede raseri mot en annen person, sitere hans saftige nord-norske morgenutbrudd ment for denne personens overgrep mot ham for hele Norge som om det var en trussel og med det syke formålet å sverte all kritikk av sigøynerimport som morderisk og "nazi". Det er journalistikk og redaksjon på sitt aller laveste nivå, og det er faktisk normen for Dagbladet.

Endret av PeterB
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-82119

Det er mange sider her. Først og fremst så kan hvem som helst som oppretter en gruppe eller er med i en gruppe legge til hvem som helst uten å spørre. Det er et problem facebook burde tatt tak i. Skal man kødde med noen så oppretter man en falsk profil, starter en ekstrem nazipedosatan gruppe, legger til de man skal kødde med og så har man knyttet dem til gruppas meninger.

 

Dernest så skjønte han ikke hvrdan han kunne melde seg utt igjen. Såvidt jeg vet så er det en knapp for å gå ut av grupper også, så det burde ikke vært nødvendig å be om hjelp til det.

 

Dernest så vet jo politikere at når de skriver slik så blir det lagt merke til.

 

Ut over det så spekulerer dagbladet og andre aviser rått i dette, og bløffer gjerne leserne om det øker salget.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...