Gå til innhold

Ingen pc-er eller mobiler har internett


Anbefalte innlegg

Både pc-er og iphones til meg og kjæresten viser at de er koblet til trådløst internett, men får ikke kommet inn på noen websider. I hjørnet nederst til høyre på pc-en står det fullt signal, men med gul trekant. Kabel gir heller ikke noe nett. Da jeg feilsøker på pc-en får jeg opp at det kan være et problem med dns-serveren.

 

Har søkt på google og testet forskjellige ting uten hell. Har blant annet prøvd å pinge 192.168.0.1 hvor jeg får svar, så det betyr vel at jeg har kontakt med router. Får "forespørsel avbrutt" da jeg prøver å pinge div internett-sider og ipene deres.

 

Har selvfølgelig prøvd å restarte/resette modem og ruter og restart av pc. Føler jeg har prøvd alt, men ingenting ser ut til å fungere... Noen som vet hva jeg kan gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er inne på router-innstillingene nå. Under "WAN" er det blant annet en kategori som heter "static ip" og der står det b.l.a. "ip adress assigned by your service provider: 172.1.1.1". Er jeg på riktig plass?

 

Lysene på på routeren ser ut til å være som det skal.

Lenke til kommentar

Var problem hos internettlrverandøren og det er fikset nå. MEN kommer fortsatt ikke på trådløst nett med min pc, selv om det funker fint på kjæresten min sin pc og mobilene våre.. Det som er veldig rart er at når jeg skrur på pc-en min hvor nettet ikke funker så stopper også wifi å virke på iPhone..

 

Synes dette er veldig merkelig.. Noen som har vært borti dette eller vet hva jeg kan gjøre? Begynner å bli lei nå..

 

Edit: Har Jensen-router og bredbånd fra Ventelo. Internett med kabel fungerer.

Endret av merkur
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...