Gå til innhold

Tråden for opptak til Politihøgskolen 2013


Gjest medlem-261816

Anbefalte innlegg

Haha! akkurat det jeg var tenkt å gjøre ;)

 

Men da får du ha masse lykke til i morra! tipper vi sees på Håkonsvern. Er på tide å finne senga nå, men mistenker det blir en urolig søvn. Våkner alltid hundre ganger før noe viktig!

 

Dette nailer vi :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blæ, alt for spent :)!

 

Du får ha lykke til på intervjuet Jusst! Du virker jo veldig oppegående og hyggelig i denne tråden, så det går sikkert helt fint hvis du bare er deg selv. Jeg tror det er viktig å ta seg tid til å tenke gjennom hva man skal si og svare, fremfor å bare spytte ut det først man tenker. I gruppeøvelsen er det nok viktig med inkludering, og virkelig lytte til det de andre sier og komme med kloke og gjennomtenkte innspill.

 

Ønsker alle i tråden lykke til med hele opptaket! :)

Lenke til kommentar

Har nå bestått det fysiske opptaket med bedre resultater enn ifjor. Gode og dyktige instruktører som gjorde opptaket kjempebra :-) utrolig sliten nå.. Lykke til dere andre som skal på opptak i dagene fremover.

Grattis! Høres bra ut :)

 

Sitter her spent selv og venter på flyet som skal frakte meg nedover til Bergen.

Håper jeg har huska alt. Eneste jeg ikke har med er politiattest. Søkte for litt over 5 uker siden, men ingenting i postkassa enda. Får vel bare ettersende da.

 

http://www.ba.no/nyh...icle6672867.ece

Nytt klipp fra PHS opptak i Bergen!! :)

Tror nok de som røyk ut på svømminga der hadde klart det med litt bedre teknikk. Blandt annet vendingene der var mindre bra. Crawl-teknikken var også noe jeg aldri før har sett, hehe. Godt de holder motet oppe og skal søke til neste år i alle fall!

Endret av Mantoius
Lenke til kommentar

Hei!

Jeg har et spm angående opptaksprøven.

Jeg er ei jente på 20 som har tatt ett årsstudium i juss, og har søkt meg inn på Phs til høsten.

 

Jeg vet at jeg skal klare meg på benkpressen, bom og løpetesten. Er desverre fullstendig ubrukelig da det kommer til svømming, og dykk for den saks skyld.

Tror jeg svømmer på ca 4 min. Jeg er klarer ikke dykke under vann uten å holde for nesen heller - men har heldigvis 14 dager igjen hvor jeg skal ligge i hardtrening.

 

Det psykiske er jeg ikke nervøs for, det går fint.

 

Det jeg lurer på om man kan komme inn selv om man ikke består svømmingen og evnt. Dykk ? Selv om man gjør det bra på alt annet?

 

Takk for svar!! Og masse lykke til for alle som skal/har vært inne på opptak:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei,

 

Slik jeg har forstått det så må du bestå alle øvelsene for å komme videre i opptaket. Vet du selv hva som gjør at du svømmer på 4min? De aller fleste kan svømme drastisk mye fortere med litt pussing på teknikken og vendinger! Dette kan du få til så lenge du gir jernet! Husk å blåse ut med nesen under vann, så trenger du ikke holde den. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...