Gå til innhold

gratis fiske i trondheimområde


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er vel ingen elver, eller innsjøer, som det er gratis fiske, for allmuen (vanlige folk)! Jeg er ikke fisker, men som et minimum må du kjøpe et fiskekort! Og det er sannsynligvis også en fisketrygdavgift, som må betales. Jegere må betale Vilttrygdeavgift og så kjøpe jaktkort, for området (ene) de skal jakte i.

Lenke til kommentar

Fisketrygavgift er kun for fiske etter anadrome fiskeslag som laks, sjørøye og sjøørret.

 

Gratis fiske ved fylte 16 år? Tja, det finnes vel noen steder, men sånt må sjekkes lokalt (den lokale jeger- og fiskerforeningen fks.) Personlig ville jeg ikke vært så opphengt i å betale litt for fiske i gode elver og vann.

Lenke til kommentar

Som tidligere nevnt, jeg er ikke fisker, selv om det hender jeg fisker litt. Har sakset noe fra Stats skog, som kan hjelpe deg noe videre. Se under!

 

 

Fiske i sjøen:​ Det er gratis fiske i fjord og på havet​

Fiskeravgift​ Tidligere fisketrygdavgift. Kjøpes på inatur.no. Dette er en avgift til staten for fiske etter laks, sjøørret og sjørøye.

Fiskekort:​ Dette må løses for å fiske i alle vann og elver i Norge. Dette betales til grunneier (f.eks. Statskog) og ikke til staten.

Gratis fiske ​ For alle under 20 eller over 67 år er det gratis å fiske i alle vann på Statskogs eiendommer bortsett fra Statsallmenninger i Sør-Norge. Her selges fiskekort av Fjellstyrene.

Fiskeregler ​ Det er viktig at du setter deg inn i fiskereglene for det vassdraget du skal fiske i​

Endret av geco5
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Finnes flere vann og elever i Norge der det er gratis å fiske. Nidelva har noen områder der det er gratis fiske, men har ikke noe lyst til å fiske i den. Er også en elv litt nord for Trondheim som også er gratis å fiske i og det er denne jeg er ute etter (husker ikke navnet). Har ingen problem med å betale for å fiske, men var innom en Agdars Sportsfiske AS i Trondheim og hørte om han hadde noen tips, men fikk ingenting ut av han som sto bak kassa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...