Gå til innhold

Sniktitt: Metro: Last Light (PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det blir feil å si at asiatere ikke ser pc-en som en reell spillplatform, det er jo utrolige mange gode dota, hon og cs gamere som kommer fra asia så syns den påstanden der egentlig faller i grus.

 

Generelt sett har vel ikke så mange i asia råd til pc eller har det bare ikke, eller bruker det ikke til gaming, der de kjøper konsoller istedetfor.

Men så bor det jo ekstremt mange der og og syntes de blir dumt å ta alle under en kam for det er sikkert bra mange der som spiller data.

 

Det vart nok litt breipensla å bruke berre "Asia" der, ja. La meg prøve igjen. I Japan er ikkje PC-en sett på som ein reell spelplattform, og tradisjonen - og marknaden - for FPS-ar uansett plattform er svak. I resten av Søraust-Asia (som er så presis som det er hensiktsmessig å vere her, trur) eg, har PC-en godt fotfeste. Om den kommersielle produksjonen derfrå er nokon indikasjon, så er marknaden der - med viktige unntak som BW/SC2 - tungt vekta i retning multiplayer-orienterte F2P-titlar, anten det er tradisjonelle MMO-ar eller meir direkte kompetitive titlar som, vel, skytespel. Titlar som til dømes STALKER-spela eller nettopp Metro 2033 har ikkje gjort det påfallande sterkt i denne delen av den asiatiske marknaden, som er der dei iallefall har ein viss føresetnad for å kunne lukkast.

 

Difor har eg nokre innvendingar mot formelen "PC-sentrisk FPS + 'monsterskyting' + austeuropeisk utviklar = sterke sal i Asis" som var presentert her tidlegare.

 

Å "ta alle under en kam" (= skjære alle over én kam, for ordens skyld) trur eg du også er skuldig i, når du går ut i frå at "ikke så mange i Asia" har råd til PC. Alle dei landa som er aktuelle ut i frå kriteriane (Søraust-Asia utanom Japan) over er for lengst industrialiserte, og har materiell levestandard og årleg BNP-vekst fullt på høgde med, og i somme fall betre enn, gjennomsnittlege EU-medlem eller USA. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...