Gå til innhold

1080p skjerm, hva anbefales?


kjellvr

Anbefalte innlegg

hei, opgraderer gaming riggen min, og trenger da sårt en ny skjerm. men usikker på hva jeg bør kjøpe. ser at jeg kan få 1080p skjerm, 2ms GTG responstid med god kontrast til 1300 kroner. men føler det er for godt til å være sant. så, jeg trenger tips, linker er alltid gøy. ønskelig responstid er 2ms, best mulig kontrast og 1920x1080, 24". ønske ikke å betale så alt for mye for skjermen, men vil alikevell ha litt kvalitet.

 

 

Kjell.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilke spill spiller du? Jeg ville gått for en 120hz som denne BenQ XL2420T: http://www.komplett....aspx?sku=648274

Her har du reviews:

http://pcmonitors.or...ws/benq-xl2420t

http://www.digitalve...12151/test.html

 

Å spille med skjermen er helt fantastisk, CS 1.6 føles ut som jeg spiller på CRT igjen.

 

hovedsaklig i bf3 og starcraft 2, men hender jeg spiller dirt 3 og andre bilspill

Lenke til kommentar

Du får vurdere om du vil gå for 120Hz eller 60-75. Pros med 120Hz er hvertfall at man får "CRT feelingen" når man spiller spill med fps over 60, er bedre for øynene og har støtte for 3D. Du får alltids en god BenQ LED TN skjerm til under 2k som har grei latency og kontrast. Hvis ikke kan du vurdere IPS skjerm som Dell's Ultrasharp, Asus Proart eller Foris FS2333: http://www.hardware.no/artikler/verdens-raskeste-ips-skjerm-for-spillere/110136

Lenke til kommentar

takker for gode tips. blir nok BenQ XL2420T skjermen. 120hz har aldri lokket meg tidligere da jeg ikke bryr meg om 3d, men hvis man får så god flyt som dere sier og når jeg ser at den har god responstid og bra reviews så kjører jeg nok på med den!

Lenke til kommentar
;) Husk å endre et par fargeinstillinger som det står i review link nr 2. Jeg satte også ned lysstyrken til rundt 50. Funker veldig bra kombinert med F.lux. F.lux er et program som dimmer skjermen sånn at du får en gul/oransjeaktig overlay. Veldig kjekt når man sitter å koder/gamer om kvelden. Funker på samme måte som med gamingbriller som f.eks Gunnars.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...