Gå til innhold

[Løst] 10.1' med oppgraderingsmuligheter?


Anbefalte innlegg

Prøver å finne en netbook hvor det er mulig å oppgradere minne. F.eks. Toshiba NB550D kan (i flg guruene på youtube :o) oppgraderes til både 4 og 8GB. Men den er ikke å få i Norge.

 

Pointet her er å ha en minst mulig (dvs. mest mulig portabel) pc som 95% av tiden bare skal brukes til surfing, men som klarer å gjøre litt tyngre ting i «nødsfall» (dog ikke spilling).

 

Sliter litt med å finne fram i jungelen, 64-bit cpu'er som selges med 32-bit forkrøpla os og dertil forvirrende produktspec, varianter hvor minnebrikken er lodda fast osv. osv.

 

Asus Eee PC 1025C kan se ut som et alternativ, men når det samtidig står at asus selv hevder at minnebrikken ikke er utskiftbar på disse så er vel sannheten at enkelte er oppgraderbare og andre ikke, og hva man ender opp med når man kjøper blir ren bingo?

 

http://liliputing.co...difficulty.html

 

Edit: ser også at f.eks. Acer One 722 (som er 11') har AMD-C60 cpu og orker 4GB, mens f.eks. Toshiba NB520-125 (http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/TOSNB520125/toshiba-10-1-mini-pc-nb520-125-oransje) med samme CPU visstnok et totalt umulig å oppgradere over 2GB. Eller er den?

Endret av quantum
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...