Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Venn som ikke holder seg unna dama, hjelp.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har konfrontert han nå. Først så blånektet han på liv og død, men ettersom han begynte å forstå hvor mye jeg faktisk viste så ble han bare flaure og flauere. Han virket helt for jævlig flau faktisk, og jeg sa det som det er: flertallet av jentene syntes han er ekkel ettersom hvordan han oppfører seg, spesielt dama mi. Det gikk litt hardt for seg, men tror at han skjønte alvoret i at man faen ikke kuker med forholdet til kompisen sin. Får se hvordan det går mellom oss to nå i framtiden..

Lenke til kommentar

Svakt. Kjærringa liker åpenbart oppmerksomheten han gir henne. Hvorfor i alle dager skulle hun be deg ikke konfrontere gutten hvis hun verdsatt deg høyere enn han?

 

Merker jeg blir flau over at noen kan være så beta at de lar pjokker prøve seg på dama uten å få lov. Hadde en kompis gått over streken med samboeren min hadde han fått et slag i trynet. Takler han ikke det, så har han ikke noe i min vennekrets å gjøre. Sett regler for hvordan folk skal oppføre seg rundt deg, og vis at du ikke er til å kødde med. En fin regel er at folk du godkjenner kan småflørte med dama. Småflørting er sunt. Du bør allerede ha brukt kroppspråket til å vise hvor grensen går, og at det får konsekvenser hvis den krysses.

 

En kollega av samboeren tok henne på rompa på en firmafest. Hun reagerte korrekt; flat hånd mot trynet. Hadde han gått lenger, så hadde jeg knekt nesa hans på jobb (butikk). Grenser er der av en grunn, og skal overholdes.

 

 

Mentalt bilde; Se for deg at kompisen din hadde tatt dama på rompa, og du hadde knekt nesa hans. Tror du den neste gutten hadde gått rett på uten å tenke seg om? Nei, det hadde han ikke. Se for deg at han jobber på f.eks Rema 1000. Hvis du klatrer over kassen og sparker han i trynet, tror du han prøver seg igjen da? Nei, det gjør han ikke. At politiet haler deg vekk i håndjern er karakterbyggende og styrker inntrykket.

Lenke til kommentar

Tusen takk! Haha, er vell det du beskriver som funker. Skjer det igjen så kan han forvente seg en real trøkk-16. Snakka også med dama idag, og konfronterte henne om hun virkelig likte denne oppmerksomheten hans, tross forholdet vårt. Forklarte at hun ikke kunne holde på sånn, når det bare er oss to som skal ha fokus på hverandre. IKKE andre kompiser som prøver seg på dama. Hun tok også en prat med han og har også bedt han holde seg unna. Som dere sa; hun kan ikke la dette holde på, uansett hvor mye hun liker det. Forhåpentligvis kan vi fortsette som før.

Lenke til kommentar

Dere har ikke vært sammen så lenge, så nå er et veldig fint tidspunkt å bestemme deg for om denne kjerringa er noe å satse på. Slik du beskriver det, så virker hun bare mildt interessert i å ha et forhold med deg (Men det skal jeg såklart ikke si med sikkerhet når jeg ikke har møtt noen av dere).

 

Hvis angsten for å være alene er det eneste som holder deg hos henne så er det bedre å slå opp. Du virker ikke som en "nofriends forever alone"-type, så du finner deg helt sikkert en ny(eller flere nye) kvinnfolk å knulle på.

 

Ærlig talt, du er bare (18-20), og har maaaange år igjen før du trenger å slå deg til ro med en dame. Ta det med ro, lev livet, og velg menneskene rundt deg med omhu.

 

Til sist; hvis det stemmer som jeg sier, og at hun er hypp på å møte andre i tillegg til deg, så er det ikke værre enn at dere innleder et åpent forhold ;-)

Lenke til kommentar

Åpent forhold er no-no for begge oss to. Hun har vært trofast til meg, og hun er ikke av den jenten som går rundt på andre gutter. Hun er veldig lett å snakke med og tuller mye med folk rundt seg, men dette er noe jeg bare liker ned dana mi. Hun gir inntrykk på at dette ikke er noe tulleforhold, og vi klikker veldig godt sammen.

 

Dette er absolutt dama for meg. Har ikke streifet meg tanken på å slå opp.

 

Edit: Leste over innlegget nå og det kan virke litt for godt, men dette et ekte saker. :D

Endret av clarke133
Lenke til kommentar

Vel, uansett om dama di mot formodning en "vakker" dag skulle finne på å falle for f.eks. en sånn en som denne dårlige kompisen din, kan du trøste deg med at da var hun ikke noen 'keeper'.

 

Og denne dårlige kompisen din er både dum, feig og barnslig når han gjør som han gjør. Jeg hadde strøket han fra vennelisten uten å stusse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...