Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei, for noen dager siden fikk faren min en iphone 4 av en på jobben som hadde falt i do for en god stund siden. Når en plugger i laderen går det noen sekunder og så blinker apple logoen opp i et millisekund for å så bli helt svart.

Da jeg koblet den til itunes fikk jeg beskjed om at det var en iphone i gjenoprettings modus, men jeg fikk feilmelding da jeg prøvde å gjenopprette den som sa at det var en ukjent feil.

så jeg åpnet den for å se inni den og oppdager at batteriet var helt blåst opp. og konkluderte da med at batteriet var gått.

 

Hvordan kan jeg finne ut om det er noen av de andre komponentene som er gått uten å kjøpe nytt batteri først?

 

Takker for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er litt misfarge på baksiden av skjermen der hvor batteriet var og ellers var det litt rust på toppen av tilkoblingen på batteriet. Har ikke så veldig lyst til å åpne opp metall dekslene på hovedkortet hvis det ikke er nødvendig

Lenke til kommentar

Med væskeskade tar man alltid en risiko hvis man reparerer. Det er derfor offisielle verskteder aldri/tilnærmet aldri gjør det.

 

Grunnen er at væsken kan være helt usynlig, for så og senere komme tilbake og lage store problemer.

 

Hvis jeg var deg hadde jeg:

- Kjøpt destillert vann (apotek)

- Skylt alle tilgjengelige deler på hovedkortet med dette

- Latt den tørke i flere døgn på et varmt og tørt sted. La den være åpen så det fordamper lettere. Gjerne legg den i en bolle med ris også.

 

Uansett så tar du en risiko, med destillert vann kan du være heldig å få skylt bort mineraler som ligger igjen på hovedkortet. Destillert vann leder ikke strøm.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

jeg fikk nytt batteri for en stund siden nå, men den funket ikke noe bedre med det nye batteriet. Så jeg tok og skylte den i vann og lot den tørke. Nå fungerer alt utenom baklyset på skjermen. Leste på internett at man kunne bytte noen deler inni for å få baklyset til å fungere, er det noen som vet hvordan dette gjøres og eventuelt hva man trenger av utstyr?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...