Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Slutt på oblatene


zanta

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

På min forrige bil, med gammel skilttype i metall, prøvde jeg med vindusskrape, men den ødela overflaten på skiltet. På den nye,med plastskilter, tok jeg tykk, gjennomsiktig pakketape og klistret over oblatet, og løsnet merkets nedre kant fra skiltet med et nyslipt huggjern. Når jeg hadde fått løsnet i hele bredden, trakk jeg av pakketapen mens jeg førte huggjernet opp på baksiden av oblatet, og oblatet ble da sittende fast på pakketapen uten å dele seg opp. Ingen skade på skiltene, kun noen bittesmå limrester igjen, som jeg tørket av med genseren.

Lenke til kommentar

Jeg fjernet dem akkurat på mine plastskilt, og jeg tar en skarp tapetkniv og skjærer forsiktig på undersiden helt flatt på skiltet (altså bladet på være langt) til jeg har løsnet nok til å rive det forsiktig og sakte av med fingrene derfra helt. Jeg brukte samme metode i fjor da jeg byttet oblater, og det gir ikke noe merke på skiltet. Limrester fjernes lett med isopropanol.

Lenke til kommentar

Brukte sånn skrape man bruker på induksjonsplater for å fjerne skitt

HAr plastikkskilt, fikk fjerna det uten problemer.

Brukte aceton for å fjerne limrestene. Men det så litt rart ut med store mellomrommet. Føles liksom tomt ut :p Men jeg er den eneste på parkeringa som ikke har oblatene nå :p

600-awww-yeah-guy_large.jpg?1309368174

Endret av m4sta
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...