Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Mottatt penger fra reklamefirma


medlem-193513

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg bruker en tjeneste hvor ett reklamefirma får plassere reklame på mine spillservere, og jeg får penger for hver tusende visning. Det som har skjedd det er at jeg genererte en "invoice" for Mars. De betaler vanligvis per 30 dager (genererer regning > 30 dager > betalt), men jeg spurte om jeg kunne få den utbetalt litt før så vi fikk råd til vår serverbetaling, det var helt greit sa de og de betalte oss via PayPal som de altid gjør. Men, igår fikk jeg den samme summen penger, akkurat samme beløp og fra det samme firmaet, betalingen var merket med betaling for Mars.

 

Da jeg er en person som liker å gjøre ting rett, sendte jeg de en mail der jeg spurte om de ville jeg skulle refundere beløpet de hadde sendt, det ble laget en "ticket" på det, og da jeg sjekket den for en halvtime siden var den blitt stengt, uten å ha fått svar eller noe. Jeg har også prøvd å ringt de men problemet er at de er basert i Australia og at jeg da blir nødt til å ringe veldig tidlig om morgenen eller på natten for å få kontakt med de.

 

Det jeg lurer på da er om jeg kan komme i noen juridiske vanskeligheter med å beholde pengene, uten å gjøre noe videre. Jeg har jo tross alt prøvd alle muligheter for å få kontakt med de (inkl. Twitter og Facebook).

 

Merk: Jeg kan ikke noe om noen slags helst rettigheter, så en god forklaring ville vært bra!

 

Takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...