Gå til innhold

Hjelp til kjøp av utstyr for vannkjøling


Gekko96

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg tenkte jeg skulle prøve vannkjøling for første gang, og trenger hjelp til å finne deler. Jeg trenger alt untatt blokk for gpu da jeg tror jeg skal ha et vannkjølt gtx 680 fra evga. Vurderer å bygge i corsair 800d, men regner med at jeg går for corsair 650d pga at jeg har hørt at det er dårlig luftstrømning i 800d. Jeg vil ikke ha det dyreste av vannkjøling, men ca. noe på midten.

Jeg skal vannkjøle en i5 2500k og ett gtx 680. Det hadde vært fint med mulighet for fremtidig oppgradering og overklokking uten å må kjøpe nytt vannkjølingssystem.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her ville jeg sett meg om etter et kabinett som har mulighet for en 360 rad. som gjerne er 60 tykk. det er ca. det du trenger for å kjøle det du skal.

 

Er bare å se på f.eks. techbay.no å bestemme deg prisklasse. Kan gjerne sette opp et system men det kommer jo litt ann på hvor mye penger du skal legge i dette å hvilket kabinett du ønsker :D

Lenke til kommentar

Du vil ikke ødelegge noe, men det blir knapt og du vil nok se høyere CPU-temp enn på middelmådig luftkjøling i spill ol. der skjermkortet stresses. En 360-radiator er perfekt for et slikt oppsett.

 

800D er ikke helt på topp hva luftflyt angår, men dette har da heller ikke noe å si når man skal bruke det til vannkjøling. Så lenge man har en svak flyt av luft over kjøleribber, RAM og harddisker går det fint. Såfremt man ikke monterer radiatoren eksternt vil denne/viftene mao. sørge for litt luftflyt inne i kassa selv om man skulle sløyfe de resterende kabinettviftene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...