Gå til innhold

Antall ord eller tegn


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med en godt skrevet SQL setning, samt å ikke vise det sammen med poster, men i profil, burdet dette ikke gå ut over ytelsen. Nyttverdien av dette er kanskje liten, sett bort i fra det at enkelte skriver svært mye i én post (og dette har ofte en ganske god sammenheng med hvor informativt det er) mens andre skriver mer " :woot: " eller "jeg og" som svar. (Har desverre ikke noen konkrete eksempler, men jeg husker enkelte som har kommet med svært lange og forklarende innlegg, gjerne om tekniske spørsmål.)

 

Hvis dette blir implementert, hadde det også vært kjekt med gj. snitt tegn eller ord per post (gjerne under gj. snitt poster per dag)

Lenke til kommentar

Hva med

 

select sum(length(innlegg;

 

Hvor ordene i farger erstattes av det som blir brukt i databasen deres. Jeg er ikke sikker på om dette er rett bruk av funksjoner, men skulle tro det gjorde nytten :) Kan ikke en administrator teste dette, og se hvor lang tid det tar for en bruker med endel posts? Tar det ikke for lang tid burde dette kunne gå inn i profilene ;)

Lenke til kommentar
Hva med

 

select sum(length(innlegg

 

tviler på at du trenger å belære amund med hvordan å skrive bra SQL-setninger. Han er nok ikke admin her av ingen grunn. Og hvis han sier at serverene ikke tåler det stoler jeg på hans ord iallefall! Tviler på at det er mange andre her som er ansvarlige for et foru med over en million poster. :woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...