Gå til innhold

BioWare vil svare på Mass Effect 3-kritikken (PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vell, jeg spillte en del av Mass Effect 3 og ofte sitter jeg nå å klør meg i hodet.

En masse saker og ting fra de tidligere spillene henger ikke ihop, ME1 til ME2 gav full mening... Men ME2 til ME3 har en masse hull som ikke gir mening.

 

Blant annet var den siste scenen at du gjorde deg klar og alt var i boks, og plutselig rakner det i ME3?

 

Men det at spill rushes er ikke nytt, men når det synes i spillet så er det ett problem.

For eksempel Dead Island, så bra og så mye morro helt til du kommer til kirka, deretter begynner spillet å dabbe av og bli repetivt og gir deg følelsen av tiden begynte å renne ut.

Samme følelsen sitter mange igjen med, men er mulig at jeg begynner å bli for gammel for denne spill generasjonen slik som en tråd her på forumet nevnte.

Lenke til kommentar

[...], men er mulig at jeg begynner å bli for gammel for denne spill generasjonen slik som en tråd her på forumet nevnte.

 

Har lite med din alder å gjøre. Årsaken er hvem som sitter og bestemmer. Gir du makt og bestemmelsesrett over utviklingsprosessen til 50+ år gamle menn som aldri har spilt et spill i hele sitt liv, og utelukkende bryr seg om å kortsiktig håve inn så store summer som overhodet mulig, så ender du opp med elendige produkter. Hver eneste gang.

 

Dessverre er våre politikere i lomma på disse samme svina, så noen bedring i situasjonen kan du bare se langt etter. Kapitalisme er bare et sosialt akseptert ord for fascisme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...