Gå til innhold

W7 våkner opp skjermen i utide. Hva kan årsaken være?


G

Anbefalte innlegg

Skjermen går normalt i dvale til en innstillt tid. Men, etter en stund kan skjermen plutselig slå seg på. Bilde som vises da er det skjermdialogbilde som normalt viser seg etter en oppvåkning av en slik dvaletilstand.

 

Ikke er det noe risting på bordet PC og mus står på. Så jeg forstår ikke hvilken ting som vekker PC'en. Kan det være programvare jeg har innstallert som er årsaken? Finnes det noen oversiktlig dialog som forteller hvilke ting som får lov å vekke PC'en i Windows 7? Kan det være noe i BIOS som overstyrer Windows 7 på dette (innstillinger)?

 

Kan det være noe malware som herjer på PC'en i værste fall. Først og fremst vil jeg ikke tro det er tilfelle.

 

Bruker Microsoft sin gratis brannmur og antivirus på denne Windows 7 PC'en til informasjon. Ellers ingen annen sikkerhetsprogramvare, annet enn "Rollback Rx", som jeg har satt til å ta snapshot hver gang jeg starter PC'en.

 

Det er en ting til som muligens surrer, og det er "Smart Defrag 2". Men ingen av disse skulle vel røre oppvåkningsfunksjoner? Har jo noe andre ting på maskinen også. F.eks. "Acronis Backup & Recovery 11", som jeg egentlig ikke har tatt i bruk annet enn installere det. Grunnen er at det har et proff-GUI som jeg sannsynligvis må lese meg opp på for å forstå hva som gjør hva på. Pluss noe annet krimskrams av programvare.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...