Gå til innhold

Spille BF3 med andre


xcitu

Anbefalte innlegg

Hei!

Skal snart hjem på 2 uker perm og der venter BF3 på meg. Syns det blir ganske kjedelig å spille alene i lengden(selv om det er et jævlig bra spill), så har lyst å spille sammen med noen andre.

 

Har lite erfaring med å spille sammen med andre over PS3(spillte PC før), er det noe lignende Steam hvor en legger til hverandre og kan spille sammen?

 

Uansett, noen som vil spille sammen med meg? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Visst det er noen som har lyst å spille sammen, så har vi en platoon på ps3, som hetef norwegian task force. Vi er en ganske seriøs platoon og er ganske aktive. Vi er nå på let etter nye medlemmer noe vi faktisk sliter med.. Ta en skikk innom platoonen på battlelog, og vi kommer nokk sannsynligvis til å akseptere deg ;)

 

Ps: skype er viktig for oss, i forhold til lagspill!

 

-DahPain

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Er klanen fortsatt aktiv? Har lyst til å spille med noen siden alle vennene mine spiller på PC. Hadde vært fett å ha noen å spille med :p

 

Haha, ganske random at jeg sjekket innom denne nå. Ja NTF er aktiv, men blir litt mye usikkerhet for tiden, pluss det er en klan på ps3, hvis du ike har fått med deg det. Men jeg skal kjøpe en ny pc i morra, og jeg kunne gjerne tenke meg å ha noen flerne å spille med, origin navnet mitt er DahPain, samme er battlelog navnet :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...