Gå til innhold

Høyere hastigheter hos Ice med Rev.B og nytt modem, erfaringer?


Anbefalte innlegg

Jeg ser at Ice endelig har fått rullet ut Rev.B i nettverket sitt slik som de har snakket om lenge, og at de nå tilbyr et nytt modem som støtter den nye standarden.

 

Standarden tilsier vel at det skal gå ca. 3 ganger så raskt, men jeg tenker at i virkeligheten kan det være at det vil gå enda litt raskere siden de med nytt modem belaster nettet mindre for å få gjennom samme mengde data (det som før tok 3 min å laste ned, tar nå bare 1 min, og det blir derfor mer fri båndbredde).

 

Er det noen som har skaffet det nye modemet og kan fortelle litt om hastigheten med gammelt modem vs nytt? Jeg har fortsatt det gamle D-35 Rev.A modemet, og har ikke planer om å skaffe nytt siden jeg har Uke-abonnement og bruker det såpass sjelden som jeg gjør, men jeg er likevel litt nysgjerrig på ytelsen :)

 

Det blir spennende å se hvordan det fungerer. Jeg regner med at vi kommer til å få se mer av større datakvoter til lavere priser i tiden fremover. Siden konkurranse alltid kommer oss brukere til gode er det bra å se at ice har litt mer å stille opp med mot netcom og telenor da ice var begynt å henge litt etter på hastighet mot de nyeste revisjonene av HSDPA.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Dette lurer jeg også på. Jeg har D-35 wlan router, og lurer på om man får bedre dekning og hastighet ved å bytte modem :)

 

ICE presiserer det ganske bra på nettsiden. Det er ikke viktig med teoretisk hastighet, men reell nedlastingshastighet der du bruker internett. På hytta bruker jeg ICE med ukesabonnement. Fungerer stort sett greit, men de har aldri villet vedkjenne seg at dekningen har gått fra super til elendig. Aner ikke hvorfor....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...